Kars'ta Asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kars'ta Asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sanayi Bölgesi’nde sıcak asfalt yol yapımı çalışmalarını yerinde görerek Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Asfalt yapımını inceleyen Toksoy, daha sonra yeni yapılan çocuk parkını gezdi. Parkta oyun oynayan çocuklarla eğlenceli vakit geçiren Toksoy’a çocuklar teşekkür etti. 
Başkan Toksoy, 2018 yılı yaz döneminde belediye olarak verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmış olacağını belirtti. 
Toksoy, “Kazım Karabekir Mahallemizin (Beşevler) yolları ile Sanayi Sitemizin yollarını çok şükür tamamladık. İlçe yolları vatandaşlarımıza layık bir şekilde en kaliteli Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) ile kapladık. Çamurdan, tozdan ve topraktan kurtardığımız değerli hemşerilerime hayırlı osun. Güle güle kullansınlar. Hemşerilerim her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi. 
Toksoy, “İnşallah diğer mahallelerdeki yollarımızı da hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Desteklerinden dolayı 26. Dönem UDH Bakanımız Milletvekilimiz Ahmet Arslan'a, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Yunus Kılıç'a, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye Personelime ve Yüklenici Firma ve çalışanlarına emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

aw468290_01.jpgaw468290_02.jpgaw468290_03.jpgaw468290_04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sarıkamış