Kars’ta 3’ncü dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Kars’ta 3’ncü dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Kars’ta 2018 yılının 3’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Rahmi Doğan, Başkanlığı’nda yapıldı.

Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Vali Doğan, “2018 yılının 3’üncü toplantısını yapmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Malum 24 Haziran tarihinde Türkiye bir seçim yaptı. Ve hükümetimiz kuruldu. Bakanlarımız da göreve başladı. tabi işlerimiz kesintisiz devam ediyor. Yatırımlarımız devam ediyor. Yapmış olduğumuz ihaleler var, devam eden işlerimiz var. Bir takım yağacağımız ihalemiz, işlerimiz de var. Bunlarının takibini görüşmek üzere bir araya geldik” dedi. 
Vali Doğan’ın, konuşmasının ardından Belediye Başkanlığı, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü, İller Bankası Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, DSİ 24. Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, 2018 yılında yaptıkları yatırımlarla ilgili sunum yaptı. Toplantının kalan kısmı ise basına kapalı olarak devam etti. 
Valilik Gazi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkan Vekili Ferit Yenice, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Ural, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve yatırımcı daire amirleri katıldı. 

aw441113_02.jpgaw441113_03.jpgaw441113_04.jpgaw441113_05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber