Kars’a rekor sayıda belediye yatırımı yapacağız

Kars’a rekor sayıda belediye yatırımı yapacağız

Belediye Başkan aday adayı Emrullah Koman, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

İnşaat Mühendisi Emrullah Koman, AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olarak yerel basınla düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.
Belediyecilik anlamında Kars’ta kayıp yılların olduğunu ifade eden Koman, “Kars’ın bütün mahallerinde kentsel ve sosyal sorunların var olduğunun farkındayım. Her mahallenin yıllardır süregelen kangren olmuş farklı problemleri var. Şuna yürekten inanınız ki, Kars’ın mahallelerinde yaşanan bu sorunların çözümü için projelerimiz hazır, her günümüz çalışmayla, mücadeleyle geçecek. Günlük yaşantıyı felç etmeden Kars mahallelerini şantiyeye çevireceğiz. Yeni Kars’ı inşa edeceğiz. Kars, Kafkasların başkenti demektir. Kars, tarih demektir, Kars inanç demektir, Kars bir değer demektir. Sahip olacağı değerleriyle Kars marka şehir olacak.” dedi.
“Bizim bütün Kars’a yetecek kadar sevgimiz var.” ifadesini kullanan Koman, Kars’a rekor sayıda belediye yatırımı yapacağını, Kars için projelerinin olduğunu, Kars’ın çehresinin değişeceğini ve gerçekleştireceği projeler ile Türkiye’de ses getireceğini söyledi.

whatsapp-image-2018-11-16-at-14.28.09.jpegwhatsapp-image-2018-11-16-at-14.28.17.jpegwhatsapp-image-2018-11-16-at-14.28.56.jpegwhatsapp-image-2018-11-16-at-14.28.57.jpeg

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber