Kars Belediyesinden ‘Billboard’ Açıklaması

Kars Belediyesinden ‘Billboard’ Açıklaması

Kars Belediye Başkanlığı, Belediyeye ait itfaiye öncü aracının seçim çalışmaları yürüten bir siyasi partinin seçim afişlerinin asılması ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında yapılan habere ilişkin açıklamada bulundu.

Tacettin DURMUŞ

Yapılan açıklamada, “Belediyemize ait İtfaiye Öncü Aracının seçim çalışmaları yürüten bir siyasi partinin seçim afişini reklam panosuna asması esnasında, çekilen görüntülerle ilgili olarak kullanılan gerçeği yansıtmayan ifadeler hakkında Belediyemizce açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Şehrimizde bulunan reklam panolarının (billboard, raket ve afiş) 2023 yılı gelir tarifemizde belirlenen ücret karşılığında kiralama-kullandırma hakları Belediyemize ait olmakla birlikte reklam unsurlarının (Afiş, Pankart ve Siyasi Parti Bayrağı) asılması ve kaldırılması işlemleri de İtfaiye Müdürlüğümüzce yapılmaktadır.

Belediyemiz uhdesinde bulunan reklam panoları belirlenen usule göre tüm siyasi parti, kamu kurum ve kuruluşları, STK ve ticari işletmelerin kullanımına açık olup;  seçim çalışması yürüten tüm siyasi parti il başkanlıklarının reklam panosu, bayrak ve afiş asma ile diğer talepleri ücreti karşılığında Belediyemizce yerine getirilmektedir.” Denildi.

kars-belediyesinden-‘billboard’-aciklamasi-(2).jpgkars-belediyesinden-‘billboard’-aciklamasi-(3).jpgkars-belediyesinden-‘billboard’-aciklamasi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Kars Haber