Kars Belediyesi Yol Çalışmalarına Yoğunlaştı

Kars Belediyesi Yol Çalışmalarına Yoğunlaştı

Kars Belediyesi'nin geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği 170 bin m2'lik kilit parke yol ve kaldırım ihalesi sonunda yüklenici firmanın Yenişehir Mahallesi'nde geçtiğimiz gün başladığı çalışmalar mahallelilerde memnuniyete sebep oldu.

Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Başkan yardımcısı Şevin Alaca'da geride bıraktığımız aylarda yaptıkları basın açıklamalarında da bu sezon içerisinde acil ihtiyaç alanları başta gözetilerek yol sorununun büyük oranda giderileceğini söylemişti.

Kars Belediyesi'ne ait ve bakımı yapılıp onarılarak tekrardan faaliyete geçirilen asfalt tesisi ve araçlar ile de Yenişehir Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt serme çalıması yapıldı.

Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'de Yenişehir Mahallesi'nde sürdürülen asfalt ve kilit parke çalışmalarını ziyaret ederek ilgili birim müdürleri ve çalışanlardan bilgi aldı.

kars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(5).jpgkars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(6).jpgkars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(7).jpgkars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(8).jpg

kars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(1).jpgkars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(2).jpgkars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(3).jpgkars-belediyesi-yol-calismalarina-yogunlasti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber