Kars Belediyesi Engelli ve Yaşlıları İhmal Etmiyor

Kars Belediyesi Engelli ve Yaşlıları İhmal Etmiyor

Kars Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı kapsamında uygulanan Evde Yaşlı Bakım Hizmetiyle engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında olunmaya devam ediyor.

Turgut KAYA

Kars Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sosyal Belediyecilik” anlayışı çerçevesinde şehir merkezinde günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yaşlı, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız için verdiği “Evde Yaşlı Bakım” hizmetleri devam ediyor.

Kadın ve Aile Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında; hizmet verilmekte olan 34 vatandaşın sağlık, fizik tedavi, temizlik, kişisel bakım, kıyafet, alışveriş, gıda, yakacak taşıma, ev tadilatı, boya, bahçe işleri gibi birçok ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca hastanede muayene ve tedavi işleri de uzman personel refakatinde yapılıyor.

Kars Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı kapsamında uygulanan Evde Yaşlı Bakım Hizmetiyle engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında olunmaya devam edeceği bildirildi.

kars-belediyesi-engelli-ve-yaslilari-ihmal-etmiyor-1.jpeg

kars-belediyesi-engelli-ve-yaslilari-ihmal-etmiyor-2.jpeg

kars-belediyesi-engelli-ve-yaslilari-ihmal-etmiyor-3.jpeg

kars-belediyesi-engelli-ve-yaslilari-ihmal-etmiyor-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber