Kars 36 spor’a Alagöz Holding’ten 250 bin TL bağış

Kars 36 spor’a Alagöz Holding’ten 250 bin TL bağış

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötügen Senger’in girişimleriyle AK Parti Iğdır Milletvekili ve Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Kars 36 Spor’a 250 bin TL bağışta bulundu.

AK Parti Iğdır Milletvekili ve Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ün Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger'in girişimleriyle verdiği 250 bin TL tutarındaki maddi destek, Kars 36 Spor yönetimi ve taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Alagöz yaptığı açıklamada, bundan sonra Kars 36 Spor’a desteklerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.
Senger ise seçimden sonra Kars 36 Spor’u, Kars Belediyesi bünyesine katacaklarını ifade ederek, Alagöz Holding’in de kendilerine sponsor olacağını ifade etti.

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, kulübe verdiği maddi ve manevi destekten dolayı AK Parti Iğdır Milletvekili Iğdırspor Başkanı işadamı hemşerimiz Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’e Kars 36 Spor camiası ve Kars halkı adına teşekkür etti.

Başkan Uçum ayrıca Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’e teşekkür etti. Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum ayrıca takımın geçtiğimiz hafta sonu Arsinspor ile oynanan maçın deplasman giderini üstlenen Ötüken Senger’e teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber