KARS 36 SPOR İLKLERE İMZA ATTI

KARS 36 SPOR İLKLERE İMZA ATTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginden şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor ilklere imza atarak spor otoriterlerinin dikkatini çekmeyi başardı

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Yeşil Beyazlı ekip, özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda kendisini göstermesini başardı. Herkesin çanta da keklik gördüğü Kars 36 Spor kupa macerasına Iğdır’da başladı, Muş ile devam etti. Ardından Balıkesir Baltok ve Altınordu karşısında alınan galibiyetle Kars 36 Spor Türkiye’nin gündeminde yerini aldı.

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekibi Gençler Birliği ile eşleşen yeşil Beyazlı ekip, başkent ekibine kendi sahasında yenilmesine rağmen oynadığı futbolla kupaya damgasını vurdu.

Tabi yeni kurulmuş ve ilk kez bira araya gelmiş sporculardan oluşan Kars 36 Spor BAL Ligi 3. Grupta da şampiyonluk kovalıyor. Her maçını final havasında oynayan grup lideri ile arasında sadece 1 puan bulunuyor.

 

İlk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Yeşil Beyazlı ekip 10 Aralık’ta Rize’de Çayeli Spor ile karşılaşacak. Ardından Ankara’da Gençler Birliği ile kupa maçına çıkacak. Kars 36 Spor ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde grup 2. Kelkit Belediye Hürriyet Spor oynayacak. Yeşil Beyazlı ekip, ilk yarıyı en iyi yerde tamamlamayı hedeflerken, özellikle destek anlamında da Karslılardan çok şey bekliyor.

 

Bu güne kadar istediği ve beklediği desteği Karslılardan, Kars dışında yaşayan işadamlarından alamayan Kars temsilcisi, her türlü olumsuzluğa rağmen başarı merdivenlerini emin adımlarla çıkıyor.

 

Tek hedefi Spor Toto 3. Ligi olan Kars ekibi, istenilen desteği aldığında gruptan şampiyon olarak çıkar ve play-of karşılaşmalarını oynar ve Karslıların 3. lig özlemine son verir.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor