Kars 36 Spor; İlk Yarı Durdu İkinci Yarı Vurdu

Kars 36 Spor; İlk Yarı Durdu İkinci Yarı Vurdu

BAL Ligi 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kars 36 Spor deplasmanda Kendirli Belediyespor karşısında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada son dakikalarda bulduğu gollerle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Derepazarı ilçe stadında oynanan Kendirli Belediyespor Kars 36 Spor BAL ligi karşılaşmasının ilk yarısında her iki takımda gol pozisyonuna girmekte zorlandı ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.
Maçın ikinci yarısına ev sahibi ekip golle başladı.47.dakika’da kullanılan korner atışında topa son dokunan  Mahmut gerdan Kendirli Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikalardan sonra maç orta sahada oynanmaya başlandı .Kars36 Spor ilk hamlesini yaparak Erzurum’da oynanan maçta Kendirli Belediyespor’a golü atan Kante oyuna girdi. Kars spor beraberlik için yüklenmeye başladı .
73. dakikada temsilcimiz Kars 36 Spor bir serbest vuruş kazandı. Herkesin orta yapmasını beklediği  Yılmaz,  sağ çaprazdan mükemmel bir vuruşla kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi  ve maçta beraberliği yakaladı .
Maçın son dakikalarda hareketlenmesi ile ,87. dakika ‘da gelişen bir Kars 36 Spor atağında  kaleciden dönen topa son dokunan Burak takımını  deplasmanda 2-1 öne geçirdi maç bu sonuçla sona erdi .
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kars 36 Spor önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ardahan Sporu ağırlayacak.
NOT: ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA...

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor