Karaçanta'dan muhtarlara  bilgisayar

Karaçanta'dan muhtarlara bilgisayar

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, muhtarlara dizüstü bilgisayar hediye etti.

Kars Belediyesi’nde düzenlenen törenle 23 muhtara bilgisayarları Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Belediye Başkan Yardımcıları, Ferit Yenice, Nusret Kara ve Muhtarlıklar Müdürlüğü Yalçın Çelik tarafından hediye edildi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Yaptığı açıklamada, " Bugün 23 mahalle muhtarımızın bilgisayarını takdim etmek için bir aradayız. Sağ olsunlar birlikte milletimiz için çalışıyoruz. Milletimize daha iyi hizmet verebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm muhtarlarımıza geçtiğimiz aylarda söz vermiştik. 23 dizüstü bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun" dedi

Ziyarette konuşan muhtarlar ise, “Öncelikle Kars Belediye Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta'ya teşekkür ediyoruz. Başkanımız, duyarlı bir davranış gösterip, 23 mahalle muhtarlığımıza bilgisayar ve çeşitli hediyeler verdi. Belediye Başkanımız her konuda bize ilgi gösteriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizler, Kars Belediye Başkanımızdan ve yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz” ifadelerini kullandılar.
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber