Kadir Bilgir aday adaylığını açıklandı

Kadir Bilgir aday adaylığını açıklandı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen milletvekilliği seçimlerinde partisi CHP’den aday adayı olan Kadir Bilgir, Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Tacettin DURMUŞ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı dilekçesini CHP Kars İl Başkan Yardımcısı Erdal Doğanay’a sunan Kadir Bilgir, “Kars’ı yönetmeye değil, Karsa hizmet için adayım. Kars’ta şeffaf ve dürüst bir yönetim için hizmete hazırım.” Dedi.

Aday adaylığı başvurusunun ardından gazetecilere açıklamada bulunan Kars Belediye Başkan aday adayı Kadir Bilgir şunları söyledi: “Kars’ta şeffaf ve dürüst bir yönetim için hizmete hazırım. Serhat şehrimiz adına belediye başkan aday adayı olma kararı aldığım bu güzel günde beni burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim.

Ben karsta doğdum, ilk orta ve lise eğitimimi Kars’ta tamamladım. Üniversite eğitimimi Mersin Üniversitesi mimarlık bölümünde, yüksek lisansımı ise Kafkas Üniversitesinde tamamladım. Eğitim hayatımı tamamladıktan sonra Kars’ta iş hayatına başladım. İnşaat ve gıda sektöründe uzun yıllardan beri bütün yatırımlarımı Serhat şehrimize yaparak hizmetlerimi sürdürmekteyim. Bunların yanı sıra bir dönem Kars belediye meclis üyeliği ve Kars 36 spor yöneticiliği yaptım. Kars’ta doğup büyüyen, Kars’ın tüm sorunlarını ve sıkıntılarını bilen, sizlerin mutluluğunuza sevinen, acılarınızı ve dertlerinizi paylaşan bir kardeşinizim. Her şeyini Kars’a ve Kars halkına adayan bir kardeşiniz olarak çok değerli hemşerilerimizin yoğun talep ve istekleri üzerine 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP ‘den Kars belediye başkan aday adayı oğlumu siz değerli basın mensupları aracılığı ile aziz Kars halkına duyurmak ve takdirine sunmak istiyorum.”

whatsapp-image-2023-11-28-at-15-32-53-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-28-at-15-32-53.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika