İYİ Parti’den Kars halkı ve gazetecilere teşekkür

İYİ Parti’den Kars halkı ve gazetecilere teşekkür

İYİ Parti Kars milletvekili adayı Alpaslan Yüce, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekili seçimlerinde kendilerine destek veren Kars halkına ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Turgut KAYA

Milletvekili adayları Aytaç Erman Kesgin, Ayşe Tarlak Yılmaz ve il teşkilatı ile birlikte açıklamada bulunan Alpaslan Yüce, “İYİ Parti Kars Milletvekili adayı olduğum 2023 Genel Seçimlerinde istediğimiz sonucu alamasak da, adaylık sürecimizden itibaren ben ve teşkilatımızın her bir üyesi partimize ve davamıza katkı sağlamak için var gücümüzle çalıştık. Bu süreçte gayret, emek ve desteklerini esirgemeyen her daim yanımızda olan teşkilat mensuplarımıza, bizlere destek olan olmayan tüm hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 

Milletvekili seçilememiş olabilirim ancak adaylığım sürecinde sahada sizlerle olmaktan, çalışmaktan onur ve gurur duydum.  Her zaman söylediğim gibi bu şehir bizim ve biz bu şehre hizmet etmek için buradayız umudumuzu ve inancımızı hiçbir zaman kaybetmeden bu şehrin geleceği için mücadeleye devam edeceğiz. Bu şehirden ayrılmadan burada yaşamaya devam edeceğiz. Bugün ne düşünüyorsak, yarın da aynısını düşüneceğiz şüpheniz olmasın. 

Seçim sonucunda halkımızın iradesiyle milletvekili seçilen tüm adayları kutlar, seçim sonuçlarının ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika