İYİ Parti Kars'ta İlçe Seçim Bürolarını Açıyor

İYİ Parti Kars'ta İlçe Seçim Bürolarını Açıyor

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi parti temsilcileri, adayları ve parti yetkilileri Türkiye’nin dört bir tarafında olduğu gibi Kars’ta da çalışmalarını hızlandırdı.

24 Haziran seçimleri için tüm partilerdeki gibi İYİ Parti Kars il başkanlığı öncülüğünde adaylar il merkezinin yanı sıra ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle çalınmadık kapı bırakmıyor. İYİ Parti Kars İl Başkanı Settar Kaya, İyi Parti Kars Milletvekili Adayları Yüksel Akbaba, Ahmet Aküzüm, Hikmet Şimşek ve partililerin yer aldığı heyet, kent merkezinde sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra ilçelerde de seçim bürolarını açarak, ilçe temsilcilikleriyle 24 Haziran seçimleri için partilileri bir araya topluyor.

Kars’ın tüm ilçelerinde seçim bürosu açarak çalışmalarına katkı sunmayı planlayan İYİ Parti Kars heyeti, ilk olarak Selim ilçesinde yaptıkları seçim bürosu ardından Kağızman ilçesinde de partililerin katılımıyla İYİ Parti Kağızman Seçim Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.

İlçelerdeki açılışların ardından partililerle seçim bürolarında bir araya gelen İYİ Parti Kars İl Başkanı Settar Kaya, İyi Parti Kars Milletvekili Adayları Yüksel Akbaba, Ahmet Aküzüm ve Hikmet Şimşek partililere hitap ederek, 24 Haziran seçiminin önemine dikkat çektiler.

iyi-parti-karsta-ilce-secim-burolarini-aciyor-(1).jpgiyi-parti-karsta-ilce-secim-burolarini-aciyor-(2).jpgiyi-parti-karsta-ilce-secim-burolarini-aciyor-(3).jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber