İnternette Seçim milletvekili.tv’de Başladı

İnternette Seçim milletvekili.tv’de Başladı

Portal yaklaşan seçim öncesi hem parti genel merkezleri hem de çeşitli seçim çevreleri tarafından çok yakın takip ediliyor.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri yaklaşırken, aday adayları arasında rekabet son hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili aday adayları, seçmene ulaşabilmek için özellikle internet ortamını yoğun bir şekilde kullanmaya başladı.

Adaylar için seçim kampanyalarının en önemli unsuru haline gelen “İnternet ortamı” seçmenlerine günün her saatinde ve her yerde yüz yüze ulaşabilmek imkanı sağlıyor.

Milletvekili.tv; seçmenlerin internet ortamında, bulundukları bölgedeki adaylara 24 saat ulaşabilmesini sağlıyor. Türkiye’nin her seçim bölgesinin yer aldığı Sitede, seçmen, hakkında bilgi almak istediği adayın sayfasına girerek adayın özgeçmişinden projelerinin ne olduğuna kadar birçok bilgiye ulaşabiliyor. Ayrıca, adayların profil sayfalarında yer alan destekleme ve mesaj gönderme araçlarıyla oluşan veriler ve anket verileri sanal ortamda seçmenin nabzını ortaya koyuyor.

Anlık seçim sonuçları, partilere göre oy oranları, aday adaylarının desteklenme oranları gibi İnteraktif özellikleriyle dikkat çeken portal aday adaylığını açıklayanların da ilk başvuru adresi.

Portalın etkileşimi ön planda tutan yaklaşımı ile ziyaretçilerin kısa sürede yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyleyen milletvekili.tv yönetimi yaptıkları anketlerin seçim sonuçlarıyla büyük oranda tutacağı iddiasındalar.

Aday adayı ve adayların, hedef kitlelerine ekonomik ve etkili ulaşabilmeleri, seçmenlerin de kendi bölgelerinden aday olan tüm isimleri ve onların projelerini yakından tanıyıp ona göre sağlıklı karar vererek oylarını kullanmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Portal Yöneticileri tamamen şeffaf bir kurguya sahip olan milletvekili.tv’nin bütün partilere, aday adayı ve adaylara açık bir platform olduğunu ifade ettiler.

Kars Aday Adayları için aşağıdaki linkten oy kullanabilirsiniz.

Oy Kullanmak İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber