Harakani Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Seyfullah Uzgur, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Harakani Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Seyfullah Uzgur, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Harakani Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Seyfullah Uzgur, bugün Ak Parti Kars İl Başkanlığı’na gelerek, Kars Belediye Başkanlığı için müracaatta bulundu.

Ak Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar tarafından Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı alınan Uzgur; “Kadim şehrimiz Kars’a karşı manevi gönül borcumu ödemek ve gelecek nesillere güzel bir miras bırakmak için adayım” dedi.

Parti binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Uzgur konuşmasında :

Ak Partimizin değerli yöneticileri, sevgili basın mensupları ve kıymetli Kars halkı ;

1980 yılında Kars’ta doğdum. Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Lisans, Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Bölümü Yüksek Lisans mezunuyum. İş insanı olarak Kars ilimizde ; otel, restoran, cafe, yöresel ürünler sektörlerinde hizmet veren iştiraklerim bulunmaktadır. Aynı zamanda şehrimizin en kadim ve köklü vakfı olan Harakani Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekteyim.

GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR MİRAS BIRAKMAYI ARZU EDİYORUM

Partimizin kurulduğu günden bu yana Kars’ta ve Türkiye’nin her yerinde sayın Cumhurbaşkanımızın izinde olduğumuzu belirtmekten gurur duyarım. Kars ilimizi maddi ve manevi yönden ön plana çıkararak, her alanda kalkındırmak için Ak Partimizden belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Böylelikle şehrime manevi gönül borcumu ödemek ve gelecek nesillere güzel bir miras bırakmayı arzu ediyorum. Bunun için de bir hizmet alanı olan Siyasete fiili olarak katılıp, her şeyin en güzelini hak eden halkımız için sorumluluk almak istiyorum.

HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE ÇALIŞACAĞIZ

Bu şehrin güzel insanlarına daha mutlu ve ferah yaşam alanları sunarak sanayi, turizm, tarım ve diğer birçok alanda güzel projeler ortaya koymayı ve halkımızla birlikte el ele verip çalışmayı gönülden istiyorum. Yurtiçi ve yurt dışında bir çok imkanları bu şehir için seferber etmeyi planlıyor ve diliyorum. Bu azmimi gayretimle birleştirip kararlılıkla yürütmeyi ve Kars halkına hizmet sunmayı arzuluyorum.

MİLLİ ve MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI SEVGİ VE HOŞGÖRÜ EKSENİNDE HİZMET EDECEĞİZ

Ailem 50 yıldan beri siyasetin milli ve manevi değerlerine bağlı yönünde durarak bu şehre hizmet etti. Bundan sonra da talip olduğumuz bu görevle beraber, bu hizmeti başta şehrimiz ve halkımız olmak üzere milletimiz ve devletimiz için daha da güçlendirerek sevgi ve hoşgörü ekseninde halkımızın da vereceği destekle beraber yürütmenin gayreti içerisinde olacağımı siz değerli dostlarımızla paylaşmak istiyorum ve tüm halkımızı muhabbetle selamlıyorum.

harakani-vakfi-baskani-ve-is-insani-mehmet-seyfullah-uzgur-ak-parti-kars-belediye-baskan-aday-adayi-1.jpeg

harakani-vakfi-baskani-ve-is-insani-mehmet-seyfullah-uzgur-ak-parti-kars-belediye-baskan-aday-adayi-2.jpeg

harakani-vakfi-baskani-ve-is-insani-mehmet-seyfullah-uzgur-ak-parti-kars-belediye-baskan-aday-adayi-3.jpeg

harakani-vakfi-baskani-ve-is-insani-mehmet-seyfullah-uzgur-ak-parti-kars-belediye-baskan-aday-adayi-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika