FETÖ Mağdurunun feryadı

FETÖ Mağdurunun feryadı

Karslı işadamı Gökhan Yılmaz, FETÖ'cü savcıların kendisini suçu, günahı olmadan 10 yıl hapis cezasıyla cezalandırdıklarını belirtti.

Yılmaz: “Adalet vatanın temeli, mülkün değil. Mülk yıkılır ama vatan yıkılmaz. Vatanı yıkan sadece adaletsizliktir. Adalet güçlü olduğu sürece vatan güçlüdür. Bireyler yeni bizlerse o adaletin direkleriyiz”

Yılmaz, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı'na; kendisine kurulan kumpas ve sahte evraklar düzenleyerek hapis cezası almasını sağlayanlardan şikayetçi olduğu yönünde başvurarak gerekli yasal işlemlerin yürütülmesini istedi.

FETÖ mağduru Karslı işadamı Gökhan Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün Kayseri'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasında; "FETÖ’yle mücadele konusunda vicdanları kanatan hususlar olduğunu duyuyorum. Bu ihanet çetesinin tam göbeğinde olduğu halde bir şekilde şu ana kadar adalete hesap vermemiş olanlar kurtulduklarını sanmasınlar” ifadelerini hatırlattı. Bunun üzerine kendisine dönemin savcısı ve ismi Mit Tırları gibi önemli kumpas olaylara ismi karışan savcı Süleyman Bağrıyanık tarafından kumpas kurulduğunu belirterek, mağduriyetinin giderilmesi için yasal başvuru yaptığını bunu rağmen halen bir gelişme kaydedilemediğini ileri sürdü.

Mağdur Gökhan Yılmaz,"Mit tırlarını durduran Başsavcı Süleyman Bağrıyanık, Kars Cumhuriyet Başsavcısı idi. Dosyamda sahte evraklar hazırlanmasına rağmen FETÖ’cü hakim, savcı ve kolluk personelini koruyan mı var? Sahte evrakları hazırlayanlar hakkında Kars Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum ve 10 yıl boyunca sahte evraklarla FETÖ’cülerin kumpası ile elimden alınan özgürlüğümü ve geleceğimi devletimden istiyorum" dedi.

Ergenekon Savcılarının kendilerini yıllarca suçsuz günahsız bir şekilde mağdur ettiğini belirten Gökhan Yılmaz, “Ergenekon Savcıları Osman Şanal ve Mehmet Yazıcı, dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner, Erzincan MİT Bölge Başkanı Jandarma Alay Komutanını tutukladığı dönemde bizler de sahte hazırlanan iddianameye karşı savunmamızı yapmamıza rağmen Ergenekon Savcıları bu savunmamızı reddederek bizleri suçsuz günahsız bir şekilde yıllarca mağdur etti. Sahte evrakların ortaya çıkması adına Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulunca yetkili görevlendirilmesine rağmen FETÖ’cülerin sızması nedeniyle henüz bir sonuca ulaşamadık. Bu hususta devletimizin yetkililerine çağrıda bulunarak bunlara karşı gerekli işlemleri yapmalarını istiyorum.” diye konuştu.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber