Evren Yerdelen “Vaatlerim Değil Projelerim Var!”

Evren Yerdelen “Vaatlerim Değil Projelerim Var!”

Evren Yerdelen, partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Onur ARİÇ

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen milletvekilliği seçimlerinde de CHP Kars Milletvekili adayı olan Yerdelen, Belediye Başkanlığı aday adaylığı dilekçesini, CHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Doğanay’a sundu.

Aday adaylığı başvurusunun ardından gazetecilere açıklamada bulunan CHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı Evren Yerdelen “Vaatlerim Değil Projelerim Var” dedi.

Açıklamasında kendisi gibi genç ve dinamik bir kadrolarla Kars Belediye Başkanlığına aday olduğunu da sözlerine ekleyen Evren Yerdelen şunları söyledi. “Cumhuriyet Halk Partisi benim evim, benim yuvam. Bugün burada belediye başkanlığı aday adaylığı için bulunmaktayım ve bu onuru yaşamaktayım. Ben sizler gibi burada yaşayan, aynı oksijeni soluyan, aynı güneşin altında kavrulan birisi olarak bu başvuruyu yapmaktayım. Bizim her zaman söylediğimiz gibi; ‘bu değerli kadim şehrimizin hikayesi var. Burada yaşayan insanlarımız hikayesi var. Burada yaşayan gençlerin umudu var. Şehrimizin üzerinden geçilmeyecek birbirinden önemli sorunları var.’

Benim siyasi kimliğimin olmasının yanı sıra da mühendis olmamın verdiği sorumlulukla bu sorunlara acilen el koyulacak projelerim var. Vaatlerim değil projelerim var. Yıllarca ihmal edilmiş Kars’ın bir mühendis eliyle yeniden imar edilmesi gerekmektedir. Her şey bizim elimizde her şey bizimle mümkün.

Ben onlarca ülke gezdim, yüzlerce şehir gördüm. Kartpostallarda bize anlatılan şehirlerin, bize anlatılan yerlerin o hayal edilen mekanların hiç birisinin bizim şehrimize uzak olmadığını bilmenizi isterim. Bunları yaşamak o kadar zor, bunları hayata geçirmek o kadar imkansız değildir. Bunların bilincinde olarak bu görevi üstlenmek için buraya geldim. Bildiğiniz üzere daha öncede CHP Kars Milletvekili adayı olduğum bir seçim yaşadık ve daha öncede bir sorumluluk aldık. Aynı sorumluluğu bir daha alacağız. Gencim; yine aynı sorumluluğu alacağımdan emin olabilirsiniz. Aynı kararlılıkta, azimde olacağımı bilmenizi isterim. Bu kararlılık ve azimle kazanacağımızı söylemek istiyorum. Kazanacağız mutlaka ve mutlaka kazanacağız.”

01c270c0-4665-4a1f-900c-2388da247aab.jpg

4bccc60e-c586-48ca-83ee-dcb903d3640e.jpg

407c2e17-510e-43f6-8195-304d1dd7d2d9.jpg

d4f3f1aa-bfa6-458d-8804-06de8221ea55.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika