Erdoğan Yıldırım Hedefimiz Türkiye

Erdoğan Yıldırım Hedefimiz Türkiye

K Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Yıldırım, 24 Haziran 2018 Milletvekilliği Genel Seçimlerine hep birlikte el ele, gönül gönüle çalıştıklarını çünkü asıl hedeflerinin Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partiye hizmetlerini aksatmayan Erdoğan Yıldırım, Kars, Ardahan, Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı da layıkıyla yerine getirerek hemşehrilerine hizmeti aksatmadı. Ankara’da düzenlenen tanıtım günlerini de layıkıyla yerine getiren Yıldırım, milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı da olarak bilgi ve birikimlerini, tecrübelerini siyasi kulvarda da hayata geçirmek istiyor.

Erdoğan Yıldırım önümüzdeki 24 Haziran seçimleri için de AK Parti’den Kars Milletvekili Aday Adayı oldu. Bugün AK Parti’nin İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen temayül yoklamasında da büyük bir ilgi ve teveccühle karşılanan Yıldırım, bir yandan da ilçe teşkilatları, belediye başkanları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine de devam ediyor.

Yıldırım, gezi ve ziyaretlerinde önemli mesajlar vererek görüşmelerinde karşılıklı fikir alış-verişinde bulunuyor.

Yıldırım Kafkas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarda, Türkiye’nin önemli ve kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bu süreci yine el ele vererek hep birlikte aşacağız. Bu cennet vatanımızı ne dış güçlere ne de içimizdeki şer odaklarına bırakacak halimiz yoktur. Her fırsatta ülkemize saldıranlarla mücadele ederek bu günlere geldik. Artık dünyanın en azla söz sahibi olan bir ülkeyiz. Bu da birilerinin işine gelmiyor. Bunlara boyun eğemeyiz. Bunun için de 24 Haziran seçimlerine iyi sarılmamız gerekmektedir. Oyunlara gelmemeliyiz. Hedefimiz Türkiye, hedefimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan, hedefimiz Kars’tır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber