Emre Okan Bayramoğlu: Kars’ı Hak Ettiği Noktaya Taşıyacağız

Emre Okan Bayramoğlu: Kars’ı Hak Ettiği Noktaya Taşıyacağız

AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı Emre Okan Bayramoğlu, Kars Belediye Başkanı olmak isteyenin öncelikle masaya yumruğunu vuracağını ifade etti.

Kars Öğretmenevi Müdürü Emre Okan Bayramoğlu, görevinden istifa ederek, AK Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.
Emre Okan Bayramoğlu’nun müracaatı AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın tarafından alındı.
Konuşmasına iki ana başlıkta başlayan Bayramoğlu,

Birincisi Kars nasıl bir belediye başkanını ve nasıl bir belediyecilik hizmet bekliyor?

İkincisi de Kars halkı nasıl bir belediye başkanı ve nasıl bir belediyecilik bekliyor?

konularına değinerek, “Kars diyor ki; Ben bir hayvancılık kentiyim, tarım kentiyim, ben nice medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir coğrafyayım, kültür şehriyim, kadim bir kentim, kış turizmiyle ve diğer kültürel miraslarla kültür turizm şehriyim ve yetmiyor ve en önemlisi ben Hz. Mevlana’nın feyz aldığı Ebu’l Hasan-ı Harakani  Hazretlerinin şehriyim diyor. Kars’ın beklentisi çok yüksek. Bunun yanında Kars halkı Kars’ta yaşayan vatandaşlarımız ne bekliyor? Kars’ta yaşayan vatandaşlarımızda buna paralel ama daha öncelikli şeyler bekliyor. ne bekliyor? Doğrudur Kars bunları söylüyor ama Kars’ın bundan çok çok daha öncelikli ihtiyaçları var. Bir kere çöpümüz var, yolumuz yok, kaldırımımız yok, ara mahallelere girdiğimizde çaldan-çamurdan, pislikten geçemiyoruz. Bu tür sıkıntılar varken Kars’ın bu tarz minvalden bir şehir olması çok zor. Doğrudur Kars tarihi, kültürel bir kenttir ama öncelikle bunları çözmemiz gerekiyor. Kars halkı da bunu bekliyor.” dedi.
Kars’ın önceliklerinin farkında olduğunu ifade eden Bayramoğlu, “Az önce söylediğim gibi Kars’ı beklediği bir şehre dönüştürmek zorundayız, buna şüphe yok. Ama öncelikle Kars’a ayak bağı olan, Kars’ta yaşayan halkımızın bildiği problemleri neşter gibi anında kesip atmamız gerekiyor.” diye konuştu. 
3 tip eylem planı hazırladığını söyleyen Bayramoğlu, 30 tane projesinin olduğunu ve bu projeler için kaynağının da gerekli görüşmeler yapılarak gerek kamudan gerekse özel finans kaynaklarıyla hazır olduğunu kaydetti.
Kars Belediye Başkanı olmak isteyenin öncelikle masaya yumruğunu vuracağını ifade eden Bayramoğlu, “Vurmak zorunda. Niye vurmak zorunda? Biz kimseyi eleştirmiyoruz, herkes taş üstüne taş koymuştur Allah hepsinden razı olsun ama biz inanıyoruz ki onlardan daha iyi hizmet yapacağız, daha iyi hizmetler üreteceğiz ve bunu AK Parti iktidarımızla birlikte yürüteceğiz. Bu iddiayla ortaya çıktığımız için masaya yumruğumuzu vurmamız gerekiyor. 3-5 kişi üzülecek, 3-5 kişi kırılacak diye bir şehrin kaderiyle kimsenin oynama lüksü yoktur.” şeklinde konuştu.
“Ben AK Parti’ye yük olmaya gelen bir Belediye Başkan aday adayı değilim” diyen Bayramoğlu, “Allah’ın izniyle benim aday adalığımda veya adaylığımda ben partime güç katabilmek için, partim zaten güçlü bir partidir, Allah’ın izniyle her şeyi yapacak kudrete sahiptir, iktidarımız güçlü bir iktidardır amma velakin ben de bu partiye değer katabilmeliyim. Değer katmayacaksam, ayak bağı olacaksam huzurunuzda söylüyorum Allah bana da nasip etmesin.” dedi.
Bayramoğlu, ‘Yarınlar keyfiyetlerinden vazgeçenlerin olacaktır’ düsturundan hareket ederek keyfiyetimizi bir kenara bırakarak bu şehrin hak ettiği yere gelebilmesi ve bölgenin başkenti olabilmesi için elimizi de, kolumuzu da, gövdemizi de taşın altına koymaya hazır olduğumuzun bilmesi gerektiği söyledi.
EMRE OKAN BAYRAMOĞLU KİMDİR?
Emre Okan Bayramoğlu 15.05.1979 Kars/Susuz doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta tamamladıktan sonra lisans eğitimini 1996-2000 yılları arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamlamıştır. İkinci lisans olarak 2010 yılında başladığı Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2015 yılında mezun olmuştur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü mezunudur. Lisansüstü (Yüksek Lisans) eğitimini ise 2012-2016 yılları arasında Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Programları ve Öğretim Bilim Dalında tamamlamıştır. Yüksek lisans tezi “Öğretmenlerin Demokratik Değerleri ile İş Doyumları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” üzerinedir. Yine aynı konu üzerine hakemli dergide yayımlanmış makalesi bulunmaktadır. 2000 yılından beri Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli okul ve kurumlarda öğretmen ve yönetici olarak görev yapmıştır. 2014 mahalli seçimlerinde AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı ve 2018 genel seçimlerinde Kars Milletvekilliği aday adayı olmuştur. Şehrimizi yıllarca TVF 1. Liginde temsil eden ve bu süre zarfında takım sporları içerisinde şehrin tek profesyonel takımı olan Genç Kafkars Spor’un yönetim kurulu başkanlığını, takımın kurulduğu 2010 yılından beri yürütmektedir. Emre Okan Bayramoğlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

whatsapp-image-2018-11-16-at-18.27.22.jpegwhatsapp-image-2018-11-16-at-18.27.21-(2).jpegwhatsapp-image-2018-11-16-at-18.28.43.jpegwhatsapp-image-2018-11-16-at-18.27.22-(1).jpeg

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber