DSİ’ye Ait Bazı Taşınmazlar Kiraya Verilecek

DSİ’ye Ait Bazı Taşınmazlar Kiraya Verilecek

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü'ne ait bazı taşınmazlar; yönetmelik hükümleri gereğince açık teklif usulü ihale yolu ile satışı ve kiralanması yapılacak.

Turgut KAYA

Söz konusu kiralanma ve satış işlemi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi ile “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne ait Taşınmaz Mal Satışı ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik” hükümleri gereğince Açık Teklif Usulü ihale yolu ile yapılacak.

Taşınmaz mal satışı ve kiralanması İhalesine katılacak olanlar, satışı yapılacak taşınmazlara ait ”Taşınmaz mal satış şartnamesi” , kiralaması yapılacak taşınmazlar “Taşınmaz mal kira şartnamesi” mesai saatleri içerisinde DSİ 24. Bölge Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden 500 TL Şartname bedeli karşılığında temin edebilirler.(Şartname bedeli İBAN TR67 0001 0001 4726 1469 7550 06  no.lu hesap numarasına yatırılıp dekontu idareye ibraz edilmesi durumunda  Şartname verilecektir.)
İhaleye katılmak için şartnamenin alınması zorunludur. Kiralaması yapılacak taşınmaz 3 yıl (36 ay) süreyle kiraya verilecektir.

İhaleye ilişkin esaslar: (https://www.ilan.gov.tr/ilan/1158591/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-dsi-24-bolge-mudurlugunden-kiralama-ve-satis-ihale-ilani) linkinden öğrenile bilinecek.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber