DEVA, SP, Gelecek ve DP'den ortak liste kararı! CHP listesinden seçime girecekler

DEVA, SP, Gelecek ve DP'den ortak liste kararı! CHP listesinden seçime girecekler

Son dakika: Siyaset kulislerinden çok önemli bir son dakika haberi geldi. Millet İttifakı’nın ‘ortak liste’ kararı aldığı öğrenildi. DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) listesinden girecek.

Millet İttifakı cephesinde milletvekili aday listeleri üzerinde çalışmalar sürerken önemli bir gelişme yaşandı. DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime CHP listesinden girecek. NTV Ankara Temsilcisi Özgür Akbaş, "Kılıçdaroğlu bizzat devredeydi. İttifaktaki bütün parti liderleriyle görüştü. Saadet, Demokrat, Gelecek ve DEVA kendi amblemleriyle seçime girmeme kararı aldı" dedi. Cumhur İttifakı ile ilgili olarak ise gözler bugünkü Erdoğan-Bahçeli görüşmesine çevrildi.

"KILIÇDAROĞLU DEVREYE GİRDİ"
 

"Bugün kritik bir gün. İttifakla girecek partilerin bugün saat 17.00'a kadar YSK'ya bildirmesi giriyor. Dün akşam kritik saatler yaşandı. Kılıçdaroğlu bizzat devredeydi. İttifaktaki bütün parti liderleriyle görüştü. Saadet, Demokrat, Gelecek ve DEVA kendi amblemleriyle seçime girmeme kararı aldı. Bu partiler CHP listelerinden seçime girecek.

GÖZLER CUMHUR İTTİFAKI'NA ÇEVRİLDİ
Aynı şekilde Cumhur İttifakı'nda da bugün gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı toplantıda olacak. 14.00'te olacağı ifade edilen bu görüşme gerçekleşirse Cumhur İttifakı'nda da bazı değişiklikler olabilir. Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi kendi listeleriyle seçime girmekten vazgeçerek AK Parti listelerinden seçime girme kararı alabilir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika