Dev Derbide Kazanan Olmadı!

Dev Derbide Kazanan Olmadı!

Galatasaray - Fenerbahçe özet izle... Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe derbi maçta karşı karşıya geldi. Peki Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi kaç kaç sonuçlandı?

İşte Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasının özeti ve mücadelenin tüm detayları...

Galatasaray - Fenerbahçe özet izle... Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Dev derbide Galatasaray Donk ve Linnes'in golleriyle 2-0 öne geçerken, Fenerbahçe'nin gollerini penaltıdan Valbuena ve Jailson kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray 20, Fenerbahçe ise 10 puana yükseldi.

Derbi öncesi Donk ile Ayew arasında gerginlik
Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derbi öncesinde futbolcular ısınmadayken, Ryan Donk ile Andre Ayew arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Türk Telekom Stadyumu'ndaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcular arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Isınma sırasında yaşanan olayda, sarı-kırmızılı futbolcular kale arkasındaki taraftarları selamlamaya giderken sarı-lacivertli futbolcuların arasından geçti. Tam bu sırada Galatasaraylı Ryan Donk ile Fenerbahçeli Andre Ayew çarpıştı. Daha sonra iki futbolcu arasında kısa süreli gerginlik oldu. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle gerginlik sona erdi.

Galatasaray'dan 3 boyutlu Fatih Terim koreografisi

Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe derbisinde iki tane koreografi yaptı. İlk olarak ezeli rakipleri sarı-lacivertlilere gönderme yapılırken, ikinci de ise Fatih Terim'in 3 boyutlu görseli gerçekleştirildi. 

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, görsel şovlara imza attı. Daha önce derbilerde ve Avrupa kupalarında oynanan müsabakalarda bu şovları yapan sarı-kırmızılı taraftar, derbi öncesinde iki tane koreografi yaptı. İlk olarak ezeli rakibine gönderme yapıldı. Kadıköy'de alınan şampiyonluk, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası, 20.45'de kazanılan şampiyonluk, 4 yıldız ve ligdeki 21 şampiyonluk hatırlatılırken, ‘Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz' pankartı açıldı.
İkinci koreografi ise Teknik Direktör Fatih Terim temalı gerçekleştirildi. Terim'in 3 boyutlu görseli yapılırken, onun ‘Bizim hayallerimiz dünyadan daha büyük' sözü de pankart olarak açıldı. Daha sonra Şampiyonlar Ligi müziği de çaldı. Bu koreografinin ardından Fatih Terim'in taraftarların yanına giderek teşekkür etti ve daha sonra basın mensuplarına poz verdi.

Eren Derdiyok'un yerine Sinan Gümüş

Galatasaray'da maç öncesi Eren Derdiyok'un adı 11'e yazılmıştı fakat ısınmada sakatlığı nükseden Eren'in yerine Sinan Gümüş maça başladı. 

Galatasaray'da Fenerbahçe karşılaşmasının ilk 11'inde Eren Derdiyok'un başlayacağı bildirilmişti. Karşılaşma başladığında ise sahaya Eren'in yerine Sinan Gümüş çıktı. Bu hafta sakatlıktan dönen başarılı golcünün ısınmadayken sakatlığı nüksetti ve oyuna başlayamadı. 

Ryan Donk'tan Fenerbahçe'ye ilk gol

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde gol atan Ryan Donk, sarı-kırmızılı forma ile ilk kez sarı-lacivertlilere karşı gol atarken, bu sezon ligdeki ikinci golünü de kaydetmiş oldu.

Spor Toto Süper Ligi'in 11. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da Ryan Donk kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi. Mücadeleye 11 başlayan Donk, 31. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Belhanda'nın köşe vuruşunda ceza sahası içinde Serdar Aziz'in indirdiği topu alan Donk, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 32 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile ilk kez Fenerbahçe'ye gol atmayı başardı. Başarılı futbolcu ayrıca bu sezon ligde Antalyaspor maçının ardından ikinci kez fileleri havalandırdı.  

Linnes, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü Fenerbahçe ağlarına attı

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, Spor Toto Süper Lig'deki ilk golünü Fenerbahçe filelerine kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 49. dakikada sarı-kırmızılıların Norveçli futbolcusu Martin Linnes sahneye çıktı. Müsabakanın 49. dakikasında sağ kanattan Belhanda'nın kullandığı kornerde Fenerbahçe savunmasının uzaklaştırdığı topu önünde bulan Linnes sağ çaprazdan gelişine yerden sert bir vuruşunda meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.
2015-2016 sezonun ikinci yarısında Molde takımından transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü de Fenerbahçe'ye karşı atmış oldu.  

Derbide iki Hasan arasında gerginlik

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 36. dakikasında Hasan Ali Kaldırım ile Hasan Şaş arasında gerginlik yaşandı. 

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 36. dakikasında Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ile Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş arasında gerginlik yaşandı. 36. dakikada taç atışı esnasında tartışan ikiliyi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe yardımcı antrenörü Erwin Koeman sakinleştirdi. 

Tribünde rahatsızlanan taraftar vefat etti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini seyretmeye gelen sarı-lacivertli taraftar Koray Şener tribünde rahatsızlandı. Koray Şener kaldırıldığı hastanede vefat etti. 

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için Kocaeli'nden gelen Koray Şener tribünde aniden rahatsızlandı. Şener'e ilk müdahale tribünde bulunan sağlık görevlilerinden gelirken, Koray Şener apar topar hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şener hayata veda etti. Şener'in vefat haberini alan sarı-lacivertli taraftarlar tribünde sessiz bir şekilde oturdu. 

Fenerbahçeli taraftarlar stadı terk etti

Fenerbahçeli taraftarlar, bir taraftarın vefat haberinin gelmesinin ardından ikinci yarıda stadı terk etti.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide sarı-lacivertli taraftarlar arasında bulunan Koray Şener'in vefat etmesinin ardından bir süre sessiz duran Fenerbahçeli taraftarlar müsabakanın ikinci yarısında stadı terk etti. Yaşanan ölüm olayının üzüntüsü içinde olan sarı-lacivertli taraftarlar daha fazla statta yer alamayacaklarını belirterek kendilerine ayrılan bölümden dışarı çıktı. Taraftarlar Koray Şener'in cenazesinin bulunduğu Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne hareket ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor