Cumhur İttifakı, Kars Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

Cumhur İttifakı, Kars Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

Düzenlenen toplantıda; Kars'ta Cumhur İttifakı ile 31 Mart 2019 tarihinde seçime girecek olan AK Parti ile MHP’nin Belediye Meclis üyeleri daha önce ilan edildiği gibi tekrar kamuoyuna ilan edildi.

Cumhur İttifakının belediye meclis üyelerinin; “Kerem Cavlı, Yusuf Durmuş, Mehmet Koçer, Tacettin Erdağı, Akif  Ulukaya, Alaattin Polat, Aliekber Arığ, Hamza  Penmek, Engin Uykur, Mahreli Kömekçiler, Oktay Koçu, Taner Kına, Serkan Dadaş, Semra Okyay, Nuran Coşkunaras, Yaşar Yılmaz, Hüseyin Kamil Erkoç, Şentürk Çınar, Soner Tayfun, Zafer Polat, Mehmet Yaşar Koçak ve Murat  Yılmaz. Kontenjan da ise Yavuz Günay, Muharrem Akbabaöz ve Yücel Bulut” isimlerinden oluştuğu açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim bürosunda düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, seçim sürecinin birlik, beraberlik ve huzur içerinde geçmesi çağrısında bulunarak Kars halkının hiçbir provokasyona izin vermemesini istediler.

ADIGÜZEL: “HİÇBİR PROVAKATİF EYLEME İZİN VERMEYECEĞİZ”

Aday tanıtımında konuşan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, AK Parti ve MHP teşkilatlarına çağrıda bulunarak, hiçbir şekilde hiçbir provakatif eylem içerisinde bulunmayacaklarına ve hiçbir oyuna alet olmayacaklarına vurgu yaptı. 

Adıgüzel konuşmasında 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde cennet vatanımızı bölmeye çalışan dâhili ve harici düşmanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Türk Milletinin gereken cevabı vermiş olduğunu hatırlattı. 

Adıgüzel konuşmasında: “Hain kalkışmanın yaşandığı o gece; Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle hep beraber bu ihanetin önüne set çekilmiş olup, Amerika'nın gayri meşru çocukları milletimizin kudreti karşısında yerle yeksan olarak istek ve emellerine ulaşamamışlardır. Sonrasında Yenikapı da MHP ve Ak Parti milli bir ruh, milli bir refleks, milli bir duruş sergileyerek; dosta güven, düşmana korku vermiştir.  15 Temmuz 2016 bir dönüm noktasıdır. O tarihten sonra Cumhur İttifakımızın temelleri atılmış olup ve her geçen gün ittifakımızın temeli daha da güçlenerek devam etmektedir. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı yüzünün akıyla çıkarak, okyanus ötesi beslemelerine ilk cevabını vermiştir.

“İTTİFAKIMIZ PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADARDIR” 

İkinci cevapta 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde verilecektir inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in almış oldukları ortak karar neticesinde; Cumhur İttifakının adayı MHP'den Sayın Çetin Nazik'i beyi destekleme kararı almışlardır.  Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 akşamı Cumhur İttifakı özel de Kars’ta, genel de ise Türkiye’nin her yerinde zafer elde edecektir. Türkiye’nin her il, her ilçesi, her beldesine Cumhur İttifakımızın mührü vurulacaktır. Cenab-ı Allah bizleri utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dedikleri gibi, ‘İttifakımız pazara kadar değil, mezara kadardır” dedi.


ADEM ÇALKIN, “ÇETİN NAZİK’İN ARKASINDA DÜNYA LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE BİLGE LİDER DEVLET BAHÇELİ İLE BİZLER VARIZ”

MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel’in ardından söz alan AK Parti Kars il Başkanı Adem Çalkın da, konuşmasında Cumhur İttifakı adayı Çetin Nazik’in aşırı derecede güçlenmesi üzerine bazı hazımsızlıklar ortaya çıktığını da belirten Çalkın,  AK Parti’nin ve MHP’nin bir tabanı vardır. Bunlar gerçek anlamda birleşince önünde duracak bir güç yoktur. Bu güç yarın Kars’ta yol, su, köprü ve yatırım olarak geri dönecektir. Çünkü Çetin Nazik’in arkasında Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider Devlet Bahçeli, AK Parti teşkilatları ve MHP teşkilatları vardır. Sayın Devlet Bahçeli AK Parti’nin kurulduğu günden beri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmuştur. Allah için vatanımız ve hükümetimiz ne zaman bir sıkıntıya düşse Bahçeli her zaman kendi partisini bile düşünmeden hayatını ortaya koyar. Büyüklerimizin feraseti açık ve ebetteki ileriyi daha iyi görüyorlar. Artık 15 Temmuz’dan sonra ülkemizde daha farklı bir durum söz konusudur. Hep birlikte bir mücadele içerine girdik. Dün Bizans uşaklarının ezanımızı susturmak için çaldıkları ıslıklar, bizleri bütünleştirecek en büyük sebeptir. O ıslıkların sebebi ezanı susturmak, bayrağı indirmek ve bizi bölüp parçalamaktır. Ama biz ölmedik ve bugün buradayız, işte kardeşliğimiz hep beraber bunu Kars’tan göstereceğiz. Kars bizim vatanımız ve yurdumuzdur. Hep birlikte burada yaşıyoruz. Burada birçok etnik gurup yaşamaktadır ve birçok çekişmeler olmaktadır. Kars bazıları için önem arz etmektedir. Bazıları içinde şer anlamında önem arz etmektedir. Bazıları içinde vatanperverlik anlamında önem arz etmektedir. Biz hangi taraftayız ona bakacağız. Elhamdülillah AK Parti’nin de MHP’nin de, Cumhurbaşkanımızın ve Devlet Bahçeli Bey’in de safı bellidir. Ne MHP, de AK parti teşkilatlarının ve seçmenin kıvırma ve bahane lüksü yoktur. Burada bize bir emir verilmiştir ve biz bu emri yerine getireceğiz. Allah’ın izniyle Cumhur ittifakının adayı Çetin Nazik’i Kars Belediye Başkanı yapacağız. Biz bu ittifaka güveniyoruz ve inanıyoruz. İki milletvekilimiz ve teşkilatlarımız ile birlikte Çetin Nazik’in göstermelik değil canı gönülden yanındayız. Biz hiçbir ırkın milliyetçisi, tarikatın ve cemaatin mensubu değiliz. Bizim ölçütümüz ‘al bayrağımız dalgalansın, ezanımız dinmesin, Kuran rehberimiz olsun, Hz. Muhammet rehberimiz olsun,”dur. Bizin davamız budur. Bizler iyi günümüzde, kötü günümüzde hep birlikte yaşıyoruz. Kimse bu birlikteliği bozacak adımlar atmasın. Bu adımı atanlar karşısında kos kocaman Cumhur İttifakı ailesini görür. Ben bu ittifakın Kars’ımız için çok hayırlı olacağına inanıyorum. “dedi. 

ÇETİN NAZİK: “BAZI ŞER CEPHELERİ ARAMIZA NİFAK SOYAMAYA ÇALIŞIYOR”

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik de yaptığı konuşmada, Cumhur ittifakının her geçen gün güçlendiğini söyleyerek, bazı şer cephelerinin aralarına nifak sokmaya çalıştıklarını iddia etti. 
Birilerinin 5 yaşındaki çocuğun bile inanmayacağı ve gülüp geçeceği bir algı yaratmaya çalıştıklarını da söyleyen Nazik: “Afişlerinin üzerine bizi temsil eden işaretler yazarak bizleri sizlerin gözünde küçük düşürmeye ve gerçekten algı yaratmaya çalışıyorlar. Biz de şunu söylüyoruz artık herkes aydın ve herkes ne yaptığını biliyor. Kimse bu oyunlara gelmeyecek bizler de gelmeyeceğiz Allahın izniyle. Böyle hareketlere Kars halkı prim vermeyecek.
Cumhur ittifakı gerçekten Kars için çok önemli bir imkan yani tarihi bir fırsat kazanan Kars olacak ve kazanan sizler olacaksınız. Önce Allah’ın yardımıyla sonra sizlerin desteğiyle kazanacağız. Hiç bir şekilde ayrımcılık yapmayacağız ve rehavete kapılmayacağız. Bizi Ankara’dan gözlemleyen Kars’ı hassasiyetle inceleyen ve mercek altına alan iki tane büyük devlet adamı var. Birisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diğeri de Bilge adam ve Genel Başkanımız Devlet Bahçelidir.

BU SAATTEN SONRA SİZ, BİZ, O, BU YOK VE AYRIMCILIK YOK 

Biz herkesin oyuna talibiz. Biz samimiyiz daha durumu kabullenemeyenler de olacak kısa sürede bunlar da geçecek. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli de diyor ki Kars’ı almaktan başka bir çaremiz yok ve bize emrediyorlar bizler de şunu söylüyoruz. ‘Bütün teşkilatlar ve çalışanlar ile birlikte önce Allah’a sonra bu iki devlet adamının karşısında bizi mahçup etmesin ve başımızı eğdirmesin. Bu saatten sonra siz biz yok, o bu yok ve ayrımcılık yok biz herkesin oyuna talibiz ve herkesin çalışmasına ihtiyacımız var.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ VE SAYIN DEVLET BAHÇELİ ORTAK KARAR VERDİLER

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli hesap yaptılar ve dediler ki ‘Hiç bir bahanenin arkasına kimse sığınmayacak açık, net ve dik olacağız.’ 2014 seçimlerinde alınan sonuçlar ortada. İki partinin aldığı oy 20 bini geçiyor. Belki Devlet Bahçeli bunu bir şekilde üzülerek kabul edebilir ama Sayın Cumhurbaşkanımız bunu asla affetmez ve kimseyi affetmez. İki tane güzide milletvekilimiz var. Onların başının dik olması için sizlerden söz almak istiyorum hep birlikte çalışmaya söz veriyor musunuz? Biz olayın ciddiyetindeyiz. İlk günden itibaren biz Cumhur İttifakı modelini kabul ettik. Onların emirleri bizim başımızın üstüne artık bu saatten sonra hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur İttifakı adayıyım.  Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hiç kimsenin tahriklere kapılmadan kazanacağımız bir seçimi gençler üzerinden kaybettirmeye çalışıyorlar. Gençlerimiz sizler sağduyulu olacaksınız ve iki devlet büyüğünün emrinde olacaksınız. Kars Devletini seven, milletini seven ve vatanını seven Kars halkı olarak 1 Nisan da gereken iradeyi göstererek Allahın izniyle belediyeyi kazanacağız.

AK PARTİ KARS İL TEŞKİLATI BİZİ BAĞRINA BASTI

Dün AK Parti Kars il binasında Ak Parti İl başkanı Adem Çalkın başkanlığında bir istişare toplantısı yaptık. Birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve birliktelikle Cumhur İttifakı adayı Çetin Nazik'i bağrına bastılar. Adem Çalkın ve bütün teşkilatına teşekkürlerimi ve saygılarımı arz ediyorum.  Ev, kahve ve Resmi kurumları beraber ziyaret ediyoruz. Salı günü devlet büyüklerimiz, bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimiz gelerek bizlere güç verecek, bizleri onurlandıracaklar ve şereflendirecekler. Şimdiden bütün Kars halkına hayırlı uğurlu olsun ancak biz bütün kadın kolları ile birlikte ve gençlik kolları ile birlikte kol kola ve yan yana çalışmak istiyoruz. En kısa sürede bütün Kars halkı bunu görecek bizler ile birlikte gitmedikleri ve dokunmadıkları gönül kalmayacak. Biz insan olarak herkesi kucaklamak zorundayız. Artık Kars'ta ayrımcılığa dur diyeceğiz ve bunun en iyi örneği de Cumhur İttifakı derler ki ayrılıkta azap var birlikte güç, kuvvet ve bereket var. Öncelikle bu saatten sonra konuşmalarımıza dikkat edeceğiz ve herkes bizim kardeşimizdir diyerek gönlüne gireceğiz sadece şimdi 1 Nisan’da da ayrımcılık yapmadan oy veren vermeyen herkesin emrinde olacağız. Kars'ı hak ettiği yere yani marka şehir yapmaya yollara koyulacağız ve çalışacağız. Bu tanıtımımızın Kars halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.”şeklinde ifadeler kullandı.

img_7670.jpg

img_7648.jpgimg_7652.jpgimg_7658.jpgimg_7665.jpg

img_7631.jpgimg_7635.jpgimg_7640.jpgimg_7646.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber