CHP’den genç belediye meclis üyesi aday adayı

CHP’den genç belediye meclis üyesi aday adayı

31 Mart 2024 tahinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Kars Belediye meclis üyesi aday adaylığı için 29 yaşındaki Halil Muhammet Göç’ün aday olması dikkat çekti.

Turgut KAYA

Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da aday adaylarını ve teşkilatlarını gençlerden oluşturan CHP’de yerel seçimlerde yarışacak aday adaylarının gençlerden oluşması önem kazanmaya başladı.

Kars’ta da uzun yıllardır partisinin birçok kademesinde görev yapan 29 yaşındaki Halil Muhammet Göç, CHP’den Kars Belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kalabalık CHP’li genç arkadaşları ile birlikte partisinin Kars İl Başkanlığına gelen Halil Muhammet Göç, aday adaylığı dilekçesini CHP Kars İl Başkanı Erdal Doğanay’a sundu.

Ardından da gazetecilere açıklamada bulunan yaşındaki Halil Muhammet Göç, seçim maratonunun başladığını hatırlatarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin evlatları olarak bu maratonda gençliğinden aldığı enerji ile Kars Belediye Meclis Üyeliğine Aday olduğunu söyledi.

Açıklamasında sadece kendisinin değil öğrencinin, genç çalışanın, genç işsizin, genç esnafın ve bütün gençliğin adayı olduğuna vurgu yapan Kars Belediye meclis üyesi aday adayı Halil Muhammet Göç şunları söyledi:

“Bu adaylık sıradan bir adaylık değildir. Bu adaylık sadece Halil Göç adına yapılan bir başvuruda değildir; bu adaylık öğrencinin, genç çalışanın, genç işsizin genç esnafın ve bütün gençliğin adına yapılan bir adaylıktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘bütün ümidim gençliktedir’ diye özellikle vurguladığı gençliğin adaylığıdır. Bunun için biz ‘gençliğin sorunlarının yerelde çözülmesi gerektiğine olan inancımızla’ bu göreve talibiz. Yerel yönetimlerde adaleti sağlamak için bu göreve talibiz. İşe gitmeden maaş alan bankamatikçi gençlere karşı emeğiyle kazanan gençlerin sesi olmaya talibiz. Tanıdığı olmadığı için mülakatlarda elenen gençlerin yerelde sesi olmaya talibiz.

Kıymetli parti ve aile büyüklerimizden edineceğimiz tecrübelerle bu sorunların üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin endişesi olmasın. Yağmur çamur demeden partisinin bayrağını asan, broşürlerini dağıtan gençliğin, bugün bunları talep ediyor olmasında, emeklerin yanı sıra partiyi gençleştirmek isteyen ‘Gençler Olmazsa Olmaz’ diyen Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve il Başkanımız Onur Uludaşdemir’e sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ve şunu özellikle belirtmek isterim ki; ‘hani bir söz vardır’, ‘taşı kuşa atan sapandır’ işte gençliğimiz de bu partinin sapanlarıdır. Başarı kuşunu vurmak istiyorsak, gençleri ve azimlerini doğru değerlendirmemiz gerektiğine olan inancımı taşıyorum. Bu güne kadar destekçim ve yol arkadaşım olan Gençlik Kolları İl Başkanım Sayın Nevruz Ediz Yantemur’a, yol ve dava arkadaşlarıma emekleri için bir kez daha sonsuz şükranlarımız sunuyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri utandırmasın.”

whatsapp-image-2023-11-28-at-15-11-19-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-28-at-15-11-19.jpeg

whatsapp-image-2023-11-28-at-15-11-18-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-28-at-15-11-18.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Politika