CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin Kars’a Geliyor

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin Kars’a Geliyor

Bugün partisinin Genel Başkanı Özgür Özel Başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına katılan CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin, yarın (19 Şubat Pazartesi) Kars’a geliyor.

Tacettin DURMUŞ

Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin, beraberinde CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Susuz Mevcut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Oğuz Yantemur, Kağızman Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin, Sarıkamış Belediye Başkan Adayı Bülent Artaç, Selim Belediye Başkan Adayı Barış Koç, Digor Belediye Başkan Adayı Nurettin Artuğ, Arpaçay Belediye Başkan Adayı Mahir Demirbaş, Digor Belediye Başkan Adayı Hayrettin Dinler, Akyaka Belediye Başkan Adayı Aba Müslüm Deniz ve Dağpınar Belde Belediye Başkan Adayı Nurettin Artuğ ile birlikte saat 13.00 da Harakani Hava Limanında partililer tarafından karşılanacak.

Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin ile ilçe ve belde belediye başkan adayları, uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu attıktan sonra CHP Kars İl Başkanlığı tarafından saat 14.00 da Halk Eğitim Merkezinde düzenlenecek olan Aday Tanıtım Toplantısına katılacak. Ardından da 15.30 G.A.M.P Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleştirecek.

Seçim çalışmalarını Seçim Koordinasyon Merkezinde sürdürecek olan CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin, tüm Kars halkını aday tanıtım toplantısı ve seçim koordinasyon merkezinin açılışına davet ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin Ülkemiz ve Kars için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber