Cantürk Alagöz’den Lider Haber Ajansı’na Özel Röportaj

Cantürk Alagöz’den Lider Haber Ajansı’na Özel Röportaj

AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı İş İnsanı Cantürk Alagöz, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan milletvekili seçim çalışmalarını yürütmek için geldiği Iğdır’da Lider Haber Ajansı’na özel röportaj verdi. 

Turgut KAYA

Cantürk Alagöz ile özel röportajımızı Lider Haber Ajansı’nın tüm sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz!

Lider Haber Alansı ekibini Vali Yolundaki Seçim İrtibat Bürosunda kabul eden Alagöz, ajansın Genel Yayın Yönetmeni Tacettin Durmuş’a açıklamalarda bulundu. Görüşme sırasında Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, aynı zamanda Iğdır Spor Kulübü Başkanı AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz’e üzerinde (Cantürk Alagöz) yazılı Kars 36 Spor forması hediye etti. Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, kardeş Iğdır Spor’a sahip çıkan ve şampiyonluğa oynatan Alagöz’ü tebrik ederek verdiği emeklerin büyük bir kadirşinaslık örneği olduğunu söyledi. Aynı zamanda memleketi Iğdır’a yaptığı çok yönlü yatırımlarla sağladığı istihdamın, başta göçü önlemek olmak üzere şehre değer kattığını da belirten Ali Uçum, Cantürk Alagöz ile Iğdır’ın marka şehir olacağına inandığını söyledi. 

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’un, Iğdır’a kadar gelip kendisi ile bir araya gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Alagöz, Kars, Ardahan ve Iğdır’ı biri birinden ayırmadığına dikkat çekti. Başkan Uçum da Cantürk Alagöz’ün Iğdır Spor’a yapmış olduğu ciddi yatırımların bölgede büyük ses getirdiğini ve kendisinin de bundan etkilenerek hem kurumsallaşma konusunda hem de Kars 36 Spor’u daha üst liglere taşıma hedefini perçinlediğini dile getirdi. 

Bir süre Başkan Uçum ile sohbet eden Alagöz daha sonra Lider Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Tacettin Durmuş ile seçim süreciyle ilgili olarak söyleşi yaptı. Durmuş’un öncelikli olarak yıllarca bölgede başta nüfus olmak üzere Batı’ya fikir ve sermaye göçü olması nedeniyle Iğdır, Kars ve Ardahan’ın birçok alanda kan kaybettiği sorusuna açıklık getiren Cantürk Alagöz, Iğdır ve Iğdır Spor’a yaptığı yatırımlarla Türkiye’ye örnek teşkil ettiğine vurgu yaptı.

Milletvekili olması durumun da sadece Iğdır’ın değil başta Kars ve Ardahan ile birlikte tüm Türkiye’nin milletvekili olacağının da altını çizen AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajımızı tüm sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz.

CANTÜRK ALAGÖZ MEMLEKETİ IĞDIR’DA COŞKUYLA KARŞILANDI

Öte yandan havayolu ile Iğdır’a gelen Alagöz, Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanında AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, partililer ve Iğdırlılar tarafından coşkuyla karşılandı. Ardından uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu yapan Alagöz, Iğdır AK Parti binası önünde halka seslendi. 

Burada kendisini coşkuyla karşılayan Iğdır halkına çiçeklerle karşılık veren AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Tek istediğim bir şey var, ben Iğdır'dan lisede çıktım yaklaşık 86 yılında hemen hemen her yıl Iğdır'a gelirim ama kimse beni tanımıyordu. 3 yıldır gördüğüm Iğdır, gerçekten çok fazlasını hak ediyor.  Ben Iğdır'a geldiğimde inanın sürekli bir düşünceye kapılıyorum, ne yapabilirim ne yapmalıyım. Gördüğüm ciddi sorunlar var, ciddi el atılması gereken konular var. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. 3 yıldır gece gündüz samimi söylüyorum eşimden çocuğumdan vaktimi çalıp buraya harcıyorum. Ömrüm yettikçe namusumla şerefimle size hizmet edeceğim bunun başka yolu yok.  Çıktığım her televizyon kanalında her sosyal faaliyette ilk dediğim cümle Iğdır oldu. Kendi adımı söylemiyorum. Şunu kabul etmem lazım bana bu görevi veren cumhurbaşkanımıza ve AK Parti teşkilatına teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bu görevi vermeseydi benim burada olma şansım yoktu” dedi.

canturk-alagoz’den-lider-haber-ajansi’na-ozel-roportaj-(1).jpegcanturk-alagoz’den-lider-haber-ajansi’na-ozel-roportaj-(2).jpegcanturk-alagoz’den-lider-haber-ajansi’na-ozel-roportaj-(3).jpegcanturk-alagoz’den-lider-haber-ajansi’na-ozel-roportaj-(4).jpegcanturk-alagoz’den-lider-haber-ajansi’na-ozel-roportaj-(5).jpegcanturk-alagoz’den-lider-haber-ajansi’na-ozel-roportaj-(6).jpeg

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Iğdır