Çantacılar Kars ve Ardahan'a Musallat Olmaya Başladı

Çantacılar Kars ve Ardahan'a Musallat Olmaya Başladı

NEREYE giderseniz gidin, kiminle konuşursanız konuşun, Karslıların seçimle ilgili ilk sözü, "Çantacılardan bıktık" oluyor. "Kim bu çantacılar?" diye sorduğumuzda da başlıyorlar hemen anlatmaya...

Ankara'da genel müdür, daire bakanı, bürokrat olan Kars ve Ardahan'a hiç bir katkıları olmayan, utanmadan arlanmadan 24 Haziran'da yapılacak seçimler için milletvekili aday adayı olduklarını açıklamaya başladılar. Bu zatlar ilk fırsatta da çantalarını ellerine alır ve Kars ve Ardahan'ın yolunu tutarlar.

Kendilerinden başka kimseleri düşünmeyen, Ankara'da hemşehrilerinin yüzüne bile bakmayan zatı muhteremler, utanmadan sıkılmadan, yüzleri kızarmadan bölge insanının karşısına çıkıp oy isteyecek. Seçimden seçime ortaya çıkan, seçimler bittikten sonra bölgeye gelmeyen çantacı adaylar, Kars ve Ardahan'a vekil seçilince hizmet etmeyi düşünüyorlar.

Bilmedikleri bir şey var bölge insanı artık bu çantacılara itibar etmiyor. Çantacıların sözlerine güvenmiyor. Hatta çantacıların aday olduğu partiye faydasının da olmayacağını çok iyi biliyor.

Bugün yarın çantalarını alarak Kars ve Ardahan'a gelmeye hazırlanan aday adayları bu illerin kaç caddesi var kaç sokağı var bilmezler. unutmasınlar ki Kars halkı bu çantacıların koltuk altına çantaların koyup geldiği yere paketleyeceklerdir.

Çantacılardan ağızları yanan Kars ve Ardahanlılar, çantacıları gereken cevabı vereceklerini yüksek sesle belirtiyorlar.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber