Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul, DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcılığına Atandı

Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul, DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcılığına Atandı

DSİ Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğü görevini yürüten İnşaat Mühendisi Can Aslanoğlu ile Barajlar ve HES Şube Müdürlüğü görevini yürüten İnşaat Mühendisi Tekin Kabul, DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Onur ARİÇ


Bölge Müdürü Sayın Serdar Kotan, Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Çelik, Personel Şube Müdürü Uzay Tugay ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Yiğit, Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerine başlayan Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DSİ Bölge Müdürüz Serdar Kotan; Bölge Müdür Yardımcılığı görevinin, bağlı ve ilgili birimlerle koordinasyonu sağlayan, önemli karar mercilerinden biri olduğunu belirterek, çalışmalarda öncelikler ve faydanın esas alınması gerektiğini, bunların vatandaş odaklı düşünülmesinin temel yaklaşım olduğunu söyledi.

Bölge Müdürü Kotan yaptığı açıklamada, “Göreve başlayan bölge müdür yardımcılarımız Can Aslanoğlu ve Tekin ile birlikte bu hizmetlerin daha da artarak devam edeceğine inanıyorum. Bölgemize her türlü katkının verileceğini biliyoruz. Çalışma arkadaşlarımla birlikte azami gayret göstereceğiz. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul ‘e yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını dileriz.” Dedi.

whatsapp-image-2023-12-29-at-11-37-27-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-29-at-11-37-27.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber