Çağdaş Şimşekoğlu’dan Doktorlar Ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür!

Çağdaş Şimşekoğlu’dan Doktorlar Ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür!

Kars’ta Harakani Devlet Hastanesinde sağlığına kavuşan Çağdaş Şimşekoğlu, kendisini ameliyat eden operatör uzman doktorlar Erdem Er ve Güven Kılıç’a teşekkürlerini iletti.

Tacettin DURMUŞ

Çağdaş Şimşekoğlu doktorlar Erdem Er ve Güven Kılıç’ın yanı sıra Hastane Müdür Yardımcısı Kübra Yorulmaz, Kars Hekimevi Müdürü ile birlikte ortopedi servisinde görevli sağlık çalışanlarına da gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kars Harakani Devlet Hastanesinde görevli başta Başhekim, hastane yöneticileri olmak üzere ve tüm sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Çağdaş Şimşekoğlu, “Şehrimizin en büyük ve önemli sağlık kuruluşu olan Harakani Devlet Hastanesinde görevli her kes zor şartlara vatandaşa sağlık hizmeti sunuyor. Bizler vatandaşlar, hastalar ve hasta yakınları olarak onlara destek vermemiz son derece önemlidir. Bir hafta boyunca hastanemizde ameliyat oldum ve tedavi sürecim devam etti. Dün itibariyle de sağlıklı bir şekilde taburcu edildim. Operatör doktorlarımız Erdem Er ve Güven Kılıç ile birlikte, Hastane Müdür Yardımcısı Kübra Yorulmaz, Kars Hekimevi Müdürümüz ve ortopedi servisinde görevli sağlık çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerimi bir borç biliyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber