Büyük Maça Davet

Büyük Maça Davet

BAL ligi temsilcimiz Kars 36 Spor Yönetimi Pazar günü kendi evinde oynayacağı Serhat Ardahan Spor maçına Kars halkını davet etti.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz gurupta takımımız 18 Şubat Pazar günü evinde oynayacağı şampiyonluğu yakından ilgilendiren Serhat Ardahan Spor maçı için tüm kars halkını davet etti.

Bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyeti bulunan Kars 36 Spor başarılı bir sezon geçirerek, çıktığı her maça final gözüyle bakıyor. Başarılı teknik direktör Hüsnü Kaçmaz yönetiminde 18 Şubat Pazar günü çok kritik bir maça çıkacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kendirli Belediye Spor'u  2-1 mağlup ederek, aynı başarıyı Serhat Ardahan Spor karşısında sürdürmek isteyen Kars 36 Spor kulübü bu büyük maça bütün Kars halkını davet etti.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, “Bizim için her maç final niteliğindedir. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz Pazar günü sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızın ve Kars halkının desteğiyle bu karşılaşmayı yüzümüz akıyla tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz.

Pazar günü oynanacak olan bu önemli müsabakaya bize gönül veren taraftarlarımızı ve tüm Kars halkını davet ediyorum.” Dedi.

Kars 36 Spor ile Serhat Ardahan Spor arasında oynanacak olan kritik müsabaka 18 Şubat Pazar günü saat : 13.00’da Aba Müslüm Stadyumunda oynanacak.

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor