Benliahmet’li Gençler Şühedanın İzinde

Benliahmet’li Gençler Şühedanın İzinde

Benliahmet’li Gençler Şühedanın İzinde

Gebze’nin En Etkili ve Başarılı stk’larından  biri olan Kars ili Selim ilçesi Benliahmet Köyü Derneği  Sosyal ve Kültürel Çalışmalarına Bir yenisini Daha Ekledi. Benliahmet köyü Gençlik kolu ve Gebze Belediyesi ile ortaklaşa Düzenlemiş olduğu Çanakkale Gezisine Yoğun ilgi Gördü.

Duygusal Anlar Yaşandı

Benliahmet’li 45 Genç Rehber Eşliğindeki Çanakkale Şehitlik Gezisinde Savaş şartlarındaki yaşananları dinlerken duygu dolu anlar Yaşandı. Duygularını İfade Eden Benliahmetli Gençler”Çanakkale anlatılmaz Gezip görmek anı yaşamak Gereken bir yer. o gün şartlarında Vatanımız için Savaşıp şehit düşen Mehmetçiklerimize Allahtan Rahmet diliyoruz. Rehberimiz Savaş esnasında olanları ve sonrasında Yaşananları  Bizlerle Paylaşdı  Çok etkilendik. Çanakkaleyi gezmeye Herkese Tavsiye ediyoruz. Bizlere Bu imkanı sağlayan Derneğimiz ve Gençlik koluna Emeği Geçen Herkese Teşekkür ederiz”.Şeklinde Bilgi Aktardılar.

Amacımız Gençlerimize Geçmişimizi aktarmak,

Benliahmet köyü Gençlik kolu Başkanı Murat VELİOĞLU”Dernek yönetimi ve gençlik kolumuz ile birlikte  Benliahmet’li Gençler Şüheda’nın İzinde Sloganı ile Yola çıktık.Çanakkale Programını Planladık Başvurumuzu yaptık Sağolsun Gebze Belediyesi de Bu konuda Bizlere Destek verdi.45 kişilik   Benliahmet’li Gencimiz ile birlikte  Bu güzel organizasyonda Çanakkale Ruhunu Birlikte Yaşadık. Emeği Gecen Başta Dernek Başkanız Özbek MAR ve yönetim kuruluna Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER’e Beyaz masada görevli Taşkın bey’e Erol Kuru Bey’e Olcay Karabağ bey’e Mustafa Çelikbilek Bey’e Pankart konusund Bizlere destek Veren Köylümüz Yakup Aydemir Bey  Olmak üzere Emeği Geçen Herkese çok Teşekkür Ederiz. Nasip olur ise Bundan sonra her yıl geleneksel Çanakkale Programımız Olacak.Tüm şehitlerimizi Buradan bir kez daha rahmetle Anıyorum Mekanları Cennet olsun”.Şeklinde Bilgilerin Paylaştı.

Hafta sonu Dernek lokalin den Gezi için Hareket eden Benliahmetli Gençleri Dernek yönetimi  ve Aileler Güzelle temenniler eşliğinde uğurladılar.

benliahmet’li-gencler-suheda’nin-izinde-(4).jpg

benliahmet’li-gencler-suheda’nin-izinde-(1).jpegbenliahmet’li-gencler-suheda’nin-izinde-(1).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selim