Bayrambey’den Kars 36 Spor’a Maç Öncesi Moral Yemeği

Bayrambey’den Kars 36 Spor’a Maç Öncesi Moral Yemeği

AK Parti Kars Belediye Meclis aday adayı Halil İbrahim Bayrambey, yarın oynanacak olan Kars 36 Spor ve Arhavi 08 Spor ile oynanacak maç öncesi Kars 36 Spor futbolcular için moral yemeği düzenledi.

Onur ARİÇ
Düzenlenen moral yemeğine Kars 36 Spor kulübü Başkanı Ali Uçum, Teknik Direktör Mikail Üzümcü kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.
31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye meclis aday adayı olan Halil İbrahim Bayrambey, kendisine ait Tavuk Dünyası’nda Kars 36 Spor’u misafir etti.
Kars 36 Spor için düzenlediği moral yemeğinde her zaman Kars 36 Spor’un yanında olduklarını belirten Bayrambey, “Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz. Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz!’ Düsturu ile yeniden gözden geçirerek, Kars36 Sporumuz başta olmak üzere her alanda, spor ve insan haklarının özüne uygun bir anlayış ile Kars Belediyesi encümeni olarak karşınıza çıkacağız inşallah. Kars 36 Sporumuza şimdiye kadar desteğimiz hep olmuştur. Bundan sonra da devam edecektir. Kars 36 Sporumuzu yeniden 3. Lig ve ardından 2. Lig’de görmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.” dedi.
Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum da yarın oynanacak olan maç öncesi takımına moral yemeği düzenleyen AK Parti Kars Belediye Meclis aday adayı Halil İbrahim Bayrambey’e teşekkür ederek, Bayrambey’e 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde başarılar diledi.
Başkan Uçun yarın oynanacak maça mutlak 3 puan sloganı ile çıkacaklarını belirterek, tüm Kars halkını yanın Prof.Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda saat 13.00’da oynanacak olan Kars 36 Spor ve Arhavi 08 Spor maçına davet etti.
Öte yandan moral yemeği sonrası bugün doğum günü olan Kars 36 Spor’un yedek kalecisi Enes Eren için doğum günü pastası kesildi. Kaleci Enes Eren yarın oynanacak maçı kazanarak 3 puanı hanelerine yazdırmak için ellerinden gelen mücadeleyi gösterecekleri söyledi.

bayrambeyden-kars-36-spora-mac-oncesi-moral-yemegi-1.jpg

bayrambeyden-kars-36-spora-mac-oncesi-moral-yemegi-2.jpg

bayrambeyden-kars-36-spora-mac-oncesi-moral-yemegi-3.jpg

bayrambeyden-kars-36-spora-mac-oncesi-moral-yemegi-4.jpg

bayrambeyden-kars-36-spora-mac-oncesi-moral-yemegi-5.jpg

bayrambeyden-kars-36-spora-mac-oncesi-moral-yemegi-6.jpg

bayrambeyden-kars-36-spora-mac-oncesi-moral-yemegi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber