Başkan Senger birlik ve beraberlik mesajı verdi...

Başkan Senger birlik ve beraberlik mesajı verdi...

Senger'in mesajı şöyle:

Sevgili Karslı hemşehrilerim,
Belediye Başkanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Bu görevi,Meclis Üyelerimle birlikte,layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kars'ta seçim çalışmalarım süresince tüm vatandaşlarımızdan güleryüz, ilgi ve alaka gördüm. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla kapılarımız siz hemşerilerimize sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır.

Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak Şehir de yaşanan bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum.Ben ve ekibim aldığımız oyların üzerimize yüklediği sorumluluğun farkındayız.

Hazırladığımız projeleri, seçim öncesi elimden geldiği kadar sizlere anlatmak için gayret gösterdim. Şimdi artık bir bir hayata geçirme zamanı.Kars'ta yaşanacak değişim ve gelişmeler çok kısa bir süre sonra gözle görülecektir.

Amacımız her zaman Kars'ı yüceltmek ve daha ileriye götürmek olacaktır.
Sizlere hiçbir şeyi vaat etmedik, söz verdik ve sözümüzde duracağız.

Seçimlerde verdiğiniz destek ve güvenin devam etmesi, tüm sorunların çözümünde, hizmetlerimizin artırılması ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilmesinde büyük rol oynayacaktır.

Hep beraber el ele vererek Kars'ımızı hak ettiği yere getireceğiz.

‘Seçim’ demek ‘Demokrasi’ demektir. Halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımıza saygı duymak demektir. En güzel olan son derece seviyeli ve demokratik bir seçim sürecinden geçmiş olmamızdır. Şuna inanın ki eğer kaybeden biz olsaydık bunu da sevgi ve saygıyla karşılardık. Bizler halkımızın kararına her zaman inanıyoruz ve güveniyoruz.Geleceğin modern ve kalkınan Kars'ını birlikte inşa edeceğiz. Şehrimizin kalkınması noktasında çok önemli rolü olan değerli esnaflarımızla birlikte Kars'ın ekonomik yapısı üzerinde sürekli istişare halinde olacağız. Doğup büyüdüğümüz bu Şehre 7gün 24 saat hizmet ederek, “ben” değil “biz” diyerek, el ele, kol kola, gönül gönüle, ilimizin çıkarları için hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz.

Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Kars halkını kucaklıyorum, Seçimlerde göstermiş olduğunuz teveccüh ve tebriklerinize tekrar şükranlarımı sunuyorum.
Seçim süresi ve sonrasında son derece seviyeli davranan tüm aday arkadaşlarıma ve diğer partilerin mensuplarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.Kars’ın yararına olabilecek her türlü görüş ve önerilerini dikkate almaktan mutluluk duyacağımı da belirtmek istiyorum.

Bana bu kutsal görevi layık gören başta tüm hemşehrilerime,seçim sürecinde bizleri yanlız bırakmayan Sn Ahmet Arslan ve Sn Adem Çalkın'a,Ak Parti ve MHP Teşkilatlarına,güvenlik güçlerine,ayrıca bıkmadan yorulmadan bizleri takip eden değerli basın mensubu arkadaşlarıma ve seçimlerin ardından ziyaretleriyle bizleri onurlandıran herkese tekrar tekrar teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

whatsapp-image-2024-04-03-at-09-48-10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika