Başkan Kızıltepe'nin Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Kızıltepe'nin Ramazan Bayramı Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Bölge Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Şemistan Kızıltepe , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kızıltepe, “Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir” dedi.

Kars Ardahan Iğdır Bölge Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Şemistan Kızıltepe, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken, mükâfat günü olan Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Milli ve manevi değerlerimizi yaşattığımız, hoşgörü ve birlikteliğimizi ön plana çıkararak idrak ettiğimiz bayramlar, ihmal ettiğimiz sevdiklerimizin gönüllerini almak için de büyük bir fırsattır. Aile büyüklerimizin hayır dualarını alıp, çocuklarımızı sevindirirken yetimleri, evlerini yurtlarını terk etmek zorunda kalan kardeşlerimizi de unutmamak gerekir. Ayrıca her biri birer kahraman olan şehit ve gazilerimize olan vefa borcumuz gereği, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek, acılarına ortak olmak ve hüzünlerini paylaşmak da en önemli görevimizdir. Aynı şekilde, bayram ziyareti için yola çıkan tüm hemşerilerimden, trafik kurallarına uymalarını, sevinç günü olan bayramların keder gününe dönmemesi için dikkatli şekilde araç kullanmalarını önemle rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da güçlenmesini, bu güzel günlerin tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyor, huzur dolu günlerde nice bayramlar yaşamak dileğiyle Ramazan Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber