Başkan Karaçanta, yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti

Başkan Karaçanta, yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile eşi Figen Karaçanta, Harakani Devlet Hastanesi Doğum Ünitesi`nde yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan bebekleri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Burada annelerle bir süre sohbet eden ve çiçek veren Başkan Karaçanta, bebeklere de birer çeyrek altın taktı. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın eşi Figen Karaçanta da annelerden bebeklerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yeni doğan bebeklerin önce kendileri ve aileleri sonra ise ülkeleri ve insanlık için hayırlı bireyler olmasını temenni eden Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, " Bir ailenin en büyük mutluluğu şüphesiz o aileye yeni katılan fertlerdir. Bizlerde bu ailelerin yanı sıra Kars olarak büyüyen ve mutlu bir aileyiz. O nedenle ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak, geleceğimiz olan bebeklerimize huzurlu bir hayat dilemek üzere bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Umuyorum ki tüm bebeklerimize, daha güzel bir gelecek ve şehir bırakacağız. Kars'ta dünyaya merhaba diyen her bebek bizim gelecek adına da ayrıca umudumuz. Dilerim ki Minik meleklerin kɑlbinden sevgi ve merhɑmet eksik olmɑsın. Allɑh’ım sɑğlık mutluluk ve umudu ömürlerinden eksik etmesin. Hepsinin bahtları açık olsun. Ailelerinin desteğiyle güzel günlerde, ülkemizin uygar ve başarılı bireyleri olarak yetişsinler," dedi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber