Bakan Arslan hemşehrileriyle bayramlaştı

Bakan Arslan hemşehrileriyle bayramlaştı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, memleketi Kars'ın Kağızman ilçesinde hemşehrileriyle bayramlaştı

İnşallah sizin sayenizde gelecek nesillere daha iyi bir ülke bırakacağız"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, baba ocağı Kars'ın Kağızman ilçesinde hemşehrileriyle bayramlaştı.

Arslan, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ile Kağızman Feyzullahbey Camisi'nde bayram namazı kıldı.

Namazın ardından Kağızman Komando Taburu'nu ziyaret eden Arslan, burada uzun süre görevde olduğu için ailesiyle görüşemeyen komando er Tolga Yılmaz'ın babası İlkay Yılmaz ile telefonda konuştu. Arslan, daha sonra telefonu Tolga Yılmaz'a vererek babası İlkay Yılmaz ve ailesiyle görüştürdü.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek buradaki bayramlaşma programına da katılan Arslan, daha sonra belediye çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.  

Bakan Arslan, burada yaptığı konuşmada, Kağızman halkının her zaman kendilerini bağrına bastığını ifade ederek, "Gerçekten buradan enerji olarak daha da güçlenerek ve 'Daha fazla hizmet etmem gerekir' diyerek ayrılıyorum." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü, içeride ve dışarıda terör örgütlerine yönelik operasyonların devam ettiğini söyleyen Arslan, "İnşallah sizin sayenizde gelecek nesillere daha iyi bir ülke bırakacağız. Benim çocukluğumdan beri Kağızman ilçemize düşkünlüğü olduğumuzu bilesiniz. Burada Kağızmanlı hemşehrilerimize bir bayram müjdesi vereyim; temmuz ayında inşallah Kağızman ilçemize doğalgaz gelmesi için çalışmalar başlayacak." ifadesini kullandı.

Arslan, annesinin kabrini de ziyaret ettikten sonra ilçe girişindeki Kağızman Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine giderek, ekiplerin bayramlarını kutladı.

20180615_2_30928450_34697198_web.jpg20180615_2_30928450_34697199_web.jpg20180615_2_30928450_34697200_web.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman