Ayşe Tarlak, İYİ Partililerle ve Gazetecilerle İftarda Bir Araya Geldi

Ayşe Tarlak, İYİ Partililerle ve Gazetecilerle İftarda Bir Araya Geldi

İYİ Parti Kars Milletvekili aday adayı Ayşe Tarlak, partisinin yönetim kurulu ve gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

Tacettin DURMUŞ Turgut KAYA 

İftar öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Tarlak,  İYİ Parti’nin kadroları yiğit insanlarının ülkemizin içinde bulunduğu sorunları çözebilecek olağanüstü bir insan potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

İYİ Parti’den aday adaylığını açıklayarak, Ülkemizin adaletten ekonomiye, işsizlikten insan haklarına bu demli harabe ve kronik sorunlarını görüp  tarihi bir sorumluluk üstlendiğini belirten Ayşe Tarlak şunları söyledi:

“Cesurlar Hareketinin  Mensupları Başkanlarımız Yiğitlerimiz ve Asrın Nenehatunları , Kıymetli Yol arkadaşlarımız hepinizi saygı ve sevgiyle selamlayarak konuşmama başlamak istiyorum.

Ben de bu ilkeden yola çıkarak; Hastası, engellisi, yoksulu, işsizi, asker ailesi, yaşlısı, genci ve öğrencisine derman olmak için İYİ Parti’den aday adayı olmaya karar verdim. Bu Taşın altına elimi değil gövdemi koyacağım.  Ülkemizin Adaletten Ekonomiye , İşsizlikten İnsan haklarına bu demli harabe ve kronik sorunlarını görüp tarihi bir sorumluluk üstleniyorum.

Ülkemizi kaderine terk edemeyiz. Vakit sorumluluk alma vaktidir. Çok çalışacağız ülkemizi demokrasinin ışığında güzel yarınlara ulaştırmanın gayreti içinde mücadele vermekteyiz.

Bende  evimde oturup, Aile şirketimi gelirlerimi takip edebilirdim. Sıcak evimde oturup , sorumluluktan kaçabilirdim. 
Sermayelerimize sermaye katmasınıda bilirdim. Kars'ın yolu izi olmayan köylerinde bu memlekete hizmet etmek için sizler için Çıktım bu yola! Beyefendiler Hanfendiler vakit ülke için sorumluluk alma vaktidir. Başka Türkiye yok , Demokrasi Adalet ve İnsan hakları olmayan bir memlekette mal varlığının ne kıymeti vardır  vakit ülkem ve Kadim Şehrimiz Kars için Hizmet etme , Güneşli Günlere Eriştirme vaktidir...

Öncelikle Ete ciddi zam yapan hükümetin,  Ete zam gelince ineklerini kestiren çiftçiyi Süt ve süt ürünlerine Zam vererek olmayan ineğin olmayan sütüyle çiftçiyi ters köşe yaptığı ,akıl  mantık almaz bir girdabın içindeyiz..
  
Padişahlıktan daha çok yetkilerle donatılmış bir iktidarın hüküm sürdüğü bu dönemde ,korku ikliminin tavana ulaştığı ve erkeklerin dahi çıkıp siyaset yapmaya korktuğu bir dönemde öyle bir kadın çıktı ki İYİ Parti’yi kurdu.
Sayın Genel Başkanım Meral Akşener , Size minnettarız iyi ki İYİ Partiyi kurmuşsunuz
Genel başkanımız Sayın Meral Akşener Türkiye’de bu korku iklimini yok eden lider oldu. İyi partide olmaktan Sizlerle beraber omuz omuza olmaktan gurur duyuyorum Söz veriyorum sizlere SÖZ. İyi partinin adayı olarak Kars meydanlarında emsali görülmemiş bir seçim mücadelesi vereceğim.. 

KAZANACAĞIZ KAZANACAGIZ KAZANACAGIZ

Allah'tan Korkmaz kuldan utanmazların !milletin iradesini red dederek, 21 yıldır toplumun hayatıyla ve geleceğiyle oynadıklarını düşünüyoruz.
 Allah'tan Korkmaz kuldan utanmazların Yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet,  ihale kayırmacılığı yaptıklarını ülke olarak görmekteyiz.
 Allah'tan Korkmaz kuldan utanmazların  20 yıldır kul hakkı yediklerini herkes görüyor.
 Onların hiç Utanmadan uyguladıkları düşük ücret ve maaş politikasıyla yurttaşları insan gibi yaşama çizgisinden uzaklaştırdıklarını düşünüyoruz.
 Onların hiç Utanmadan rant uğruna yandaş müteahhitleri zengin ederek, yeşil alanları beton yığınlarına çevirdiklerini düşünüyoruz.
Üretemeyen Toplumlar kaybolmaya mahkumdur... Üretimi değil bunlar Önce Ete zam verir ineği kestirir ardından süte zam vererek üretmenizi ister . Üretim politikası anca bu kadardır bunların...
 
AMA ONLAR HİÇ UTANMADILAR

Bu iktidardan yorulan ülkeyi terk eden gençlerden Ev kadınlarından, emeklilerden, işçilerden, memurlardan, değişik iş kollarında çalışarak topluma hizmet veren insanlardan, hukukçulardan, eğitimcilerden, bilim adamlarından, itibarsızlaştırmaya çalıştıkları Mehmetcikden, perişan ettikleri polisten bütün bu çirkin, iğrenç tutumlardan dolayı 

DA HİÇ UTANMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUZ.
 
 Türkiye'nin bu badireli günlerden kurtulması, demokratik gelişme yaşaması, birliğe, beraberliğe, dostluğa, kardeşliğe, refaha kavuşması ve milletler camiasında eski itibarını bulması 14 Mayıs’ta mutlaka gerçekleşecektir.

ayse-tarlak,-iyi-partililerle-ve-gazetecilerle-iftarda-bir-araya-geldi-(6).jpgayse-tarlak,-iyi-partililerle-ve-gazetecilerle-iftarda-bir-araya-geldi-(7).jpg

ayse-tarlak,-iyi-partililerle-ve-gazetecilerle-iftarda-bir-araya-geldi-(1).jpgayse-tarlak,-iyi-partililerle-ve-gazetecilerle-iftarda-bir-araya-geldi-(2).jpgayse-tarlak,-iyi-partililerle-ve-gazetecilerle-iftarda-bir-araya-geldi-(3).jpgayse-tarlak,-iyi-partililerle-ve-gazetecilerle-iftarda-bir-araya-geldi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber