Arpaçay İlçe Başkanı Daştanoğlu’ndan Önemli Açıklamalar

Arpaçay İlçe Başkanı Daştanoğlu’ndan Önemli Açıklamalar

Arpaçay Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Oğuzhan Daştanoğlu, “Güçlüyüz ve kazanacağız hiç kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın,” dedi.

Arpaçay Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Daştanoğlu yaptığı açıklamada, Kıymetli hemşehrilerimiz 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde güzide ilçemiz Arpaçayımızda projelerimizle kazanma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Yaklaşık 2-3 ay süre zarfında çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmadı. İlçemizin güzide sakinlerinin bizlere göstermiş oldukları teveccüh gün geçtikçe artmaktadır. Bizler çıktığımız bu yolda tek amacımızın kazanmak ve ilçemize hizmet etmek olduğunu biliyoruz. Ayırmadan ayrıştırmadan ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak Arpaçayımızın kalkınması ve gelişmesi için bütün gayretimizle çalışacağız. Kazandığımız gün itibari projelerimizi bir bir hayata geçirerek yıllardır hizmetten mahrum kalan kaderine terkedilen ilçemizi hakettiği noktaya getirmek için canla başla mücadelemizi sürdüreceğiz. Kazandığımız gün itibari ile Belediyemiz kapıları Bütün Hemşehrilerimize sonuna kadar açık olacaktır,” dedi.

Oğuzhan daştanoğlu, Güçlüyüz ve kazanacağız hiç kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın. İlçemizde bölünmeden parçalanmadan tek vücut halinde seçim çalışmalarını sürdüren parti Milliyetçi Hareket Partisidir.

Arpaçay İçin Hareket Vakti…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber