Alpaslan Yüce, “Kars için İYİ’lerin Sayısını Arttırmak İçin Her Şeyi Yapacağız”

Alpaslan Yüce, “Kars için İYİ’lerin Sayısını Arttırmak İçin Her Şeyi Yapacağız”

İYİ Parti Kars milletvekili aday adayı Prof.Dr. Alpaslan Yüce, “Biz birlik ve beraberlik içerisinde ‘Hazırız ve Buradayız’ diyoruz. İnşallah ülkemiz ve Kars için İYİ’lerin sayısını arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Tacettin DURMUŞ
Prof.Dr. Alpaslan Yüce, düzenlediği iftar programında partisinin teşkilat mensuplarını, İYİ Parti aday adaylarını, sevenlerini ve gazetecileri ağırladı.
Kars’ın sevilen simalarından Alpaslan Yüce’nin iftar programında büyük yoğunluk yaşanırken, babası Kağızman eski Belediye Başkanı Nihat Yüce de kendisini yalnız bırakmadı. 
İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba’nın konuşmasının ardından mekanı dolduran sevenlerine ve gazetecilere hitap eden Yüce, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin Ülkemize ve Kars’a hayırlı olması dileklerinde bulundu. 
İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının ülkemize huzur, mutluluk, refah ve onurlu bir yaşam seviyesi getirmesi dileklerinde bulunan Alpaslan Yüce, 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem ve sel felaketlerinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. 
 

HAKSIZLIKLARA KARŞI BİR HAYKIRIŞ VARSA; BUNDA, BURADA BULUNAN İYİ PARTİ AİLESİNİN ROLÜ BÜYÜKTÜR

Konuşmasında Ülkemizde olduğu gibi Kars’ta da haksızlıklara karşı bir haykırış varsa, bunda burada bulunan İYİ Parti ailesinin rolünün büyük olduğunun altını çizen İYİ Parti Kars milletvekili aday adayı Prof.Dr. Alpaslan Yüce, şunları söyledi. 
“İYİ Parti, kullanmış olduğu kapsayıcı dil kadar; bu meşru dilin birlik, beraberlik, her tülü ayrımcılığı elinin tersi ile iten anlayışı odağına almaktadır. Bizler de hep birlikte sizlerden alacağımız güçle sağlık, turizm, tarım, sanayi ve ticaret olmak üzere bütün alanlarda hazırlamış olduğumuz projelerle Karsımızı İYİ Parti ile birlikte marka şehir haline getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza buradan bildirmek istiyoruz. Bu vesile İYİ Parti’yi sadece reaksiyonel bir siyasi parti olarak gömüyoruz. İYİ Parti’yi tarihinin kökelerinden gelen ruhu olan bir misyona sahip güçlü bir siayasi hareket olarak değerlendirmekteyiz. Bir yandan Kars özelinde bakacak olursak; bir yanımınz Murat Çobanoğlu, bir yanımız Şeref Taşlıova’dır. Aşık Şenlik bize neyse Kağzımanlı Hıfzı da odur. Bu anlayışın burada hazır olduğunu görmek bize güç ve cesaret veriyor. Bu vesile aramızda bulunan partimizin diğer aday adayı arkadaşlarımıza, basın mesnuplarımızın huzurlarına başarılar diliyorum. Her arkadaşımız, memleketimize, Karsımıza bir şeyler yapmanın gayreti ve çabası içerisindedir. Bu bile büyük bir saygınlık gerektiriyor. Her bir arkadaşıma saygılar ve başarılar diliyorum.
 

ÜLKEMİZİN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU KOŞULLAR, BİZİ BİR TERCİH YAPMAYA GÖTÜRDÜ

Biz birlik ve beraberlik içerisinde ‘hazırız ve buradayız’ diyoruz. İnşallah ülkemiz ve Kars için İYİ’lerin sayısını arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü içerisinde bulunduğumuz ülkemizin koşulları bizi bir tercih yapmaya götürmektedir. Bu tercih ya kişisel hırslarımız, ya  kibir, ya dar grupçuluk yapacağız; yada bütün bunları elimizin tersiyle itip Ülkemiz, memleketimiz, şehrimiz ve partimiz için; ki Ramazan’ın ruhu da buna uygundur. Mübarak Ramazan ayında nefsimizi ayaklar altına alarak başarıya gidecek şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarınıza devam edeceğiz. Soframıza davet ettiğimiz tüm dostlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

alpaslan-yuce,-“kars-icin-iyi’lerin-sayisini-arttirmak-icin-her-seyi-yapacagiz”-(1).jpgalpaslan-yuce,-“kars-icin-iyi’lerin-sayisini-arttirmak-icin-her-seyi-yapacagiz”-(2).jpgalpaslan-yuce,-“kars-icin-iyi’lerin-sayisini-arttirmak-icin-her-seyi-yapacagiz”-(3).jpgalpaslan-yuce,-“kars-icin-iyi’lerin-sayisini-arttirmak-icin-her-seyi-yapacagiz”-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber