Ali Yeğin, aday adaylığını açıkladı

Ali Yeğin, aday adaylığını açıkladı

Susuz eski Belediye Başkanı Ali Yeğin, AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Tacettin DURMUŞ

Aday adaylığı dilekçesini AK Parti Susuz İlçe Başkanı Erdal Özecik’e takdim den Ali Yeğin, Susuz’un biriken ve 10 yıldır çözülemeyen sorunlarını çözmeye aday olduğunu söyledi.
Susuz halkının temel geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu hatırlatan Ali Yeğin yaptığı açıklamada “2024 yılının 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Susuz Belediye Başkanlığı için 10 yıl aradan sonra yeniden aday adayı oldum. Daha önce de belediye başkanlığı yaptığımdan dolayı Susuz’un bütün sorunlarını biliyorum. Benden sonra da bu sorunları çözen olmadı. Bu birikmiş olan sorunları çözmek için yeniden aday oldum. Belediye başkanı olmam durumunda çok şeyler yapmak istiyorum. İlçemizin temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Kendim de tarım ve hayvancılıkla geçimimi sağladığım için bu yönde de sorunlarımızı biliyorum. Susuz da kooperatifçiliği daha da geliştirmemiz gerekiyor. Kendi ürettiğimiz ürünleri kendimiz değerlendirmeliyiz. İlçe halkının ürettiği hayvansal ürünler katma değerleri ile birlikte daha verimli ve kazançlı hale getirilerek geçimlerini daha rahat sağlamalarını hedeflemeliyiz.” Dedi.
Susuz İlçe Başkanı Erdal Özecik te, Susuz eski Belediye Başkanı Ali Yeğin’in daha önce de belediye Başkanlığı görevini yaptığını hatırlatarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özecik Ali Yeğin ile birlikte AK Parti Susuz İlçe Belediye Başkan aday adayı sayısının 7’ye ulaştığını söyledi.

whatsapp-image-2023-11-21-at-13-10-15-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-21-at-13-10-15.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika