Ali Çelik, “Şahindere Mahallesi her şeyin en güzeline layık”

Ali Çelik, “Şahindere Mahallesi her şeyin en güzeline layık”

Kağızman Şahindere merkez Mahalle muhtar Adayı Gazeteci Ali Çelik“Şahindere mahallesi Kağızman ilçemizin en gözde en güzel mahallesidir.

Mahallemi tüm gücümle en iyi şekilde temsil etmeye ve daha güzel yarınlara taşımaya hazırım”

Kağızman’da yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı adından söz ettiren ve halen Ulusal düzeyde Gazeteciliğini başarılı bir şekilde yürüten Ali Çelik Kağızman Şahindere Mahallesi Muhtar adaylığı çalışmalarını sürdürüyor.

Muhtarlığın ek iş değil hizmet olduğunu belirten Çelik, “Muhtarlık ek iş değildir tek iştir oda gönül işidir hizmettir.

Bu bakış açısıyla hareket etmeyen yıllarca vatandaşına, mahallesine fayda sağlamayan ve muhtarlığı geçim kapısı olarak gören bir çok muhtar var.

Hatta yetinmeyip tekrar seçilmek için ahbap çavuş ilişkisini yürütmek adına, mahalleye kaçak seçmen kaydeden, oturduğu koltuktan kalkmamak için direnen muhtarlarımız da var. Kaçak seçmen ne anlar mahallenin halinden?

Ama bu durumun tam aksine geldiği görevi hakkıyla ve fazlasıyla yapan bir çok muhtarımızda var onları tenzih ediyorum ve hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallede çok sayıda kişinin takdirini toplayan ve projeleri ile çalışan Gazeteci muhtar adayı Ali Çelik“Kağızman ilçemiz doğu illerininin meyve ambarıdır ama maalesef bu güne kadar ve Aras akar göz bakar misaliyle alt kısmından Aras nehri geçmesine rağmen susuzluktan bahçeleri kurumuş çöl haline gelen bir ilçe haline geldi,

Elinde kürek, ayağında çizme olan ve yıllarca muhtarı bir hamal gibi görüp,usülsüz olarak muhtara su parası,kanal parası,sucu parası ödediği halde Suzulukan kuruyan bahçelerini beton yığını haline getiren vatandaşlara artık yeter diyip ne kanal. ne su, nede sucu parası ödemeden,İlçemizi yine yeşil kağızman haline getirmek için sulama su kanallarımızı yaptırıp yıllarca sulama su sıkıntısı çeken ilçemizi tekrar yeşil Kağızman yapmaktır,

Şahindere Mahallesi her şeyin en iyisine en güzeline layık. Tüm gücümle en iyi şekilde temsil etmeye ve daha güzel yarınlara taşımaya hazırım. Mahallemin istiklal alanını trafikten arındırıp cazibe merkezi haline getirip akşamları ailesiyle birlikte rahat yürüyecek hale getirecem,

Gazetecilik mesleğim itibarıyla kurumlarla nasıl hareket edileceğini bildiğimden dolayı, Çıktığım bu yolda mahallemizdeki yaşlı, engelli ve dar gelirli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek, onlara destek olmak ve takibini sağlamak için gereken neyse fazlasıyla yapacağım.

Bu nedenle Kağızman şahindere mahallesi halkımdan Destek bekliyor takdiri mahalle sakinlerimize bırakıyorum.” diye ekledi.

whatsapp-image-2024-03-25-at-16-47-39.jpeg

whatsapp-image-2024-03-25-at-16-47-38.jpeg

whatsapp-image-2024-03-25-at-16-47-37-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-25-at-16-47-37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman