AK Parti'de Temayül Heyecanı Başladı

AK Parti'de Temayül Heyecanı Başladı

AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde aday adayı olanlar için temayül yoklaması bugün yapılacak.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti'de aday adaylığı süreci tamamlandı. Kars'ta 38 kişi AK Parti'den Kars'ta milletvekili adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte İsmail Aytemiz Spor Salonunda temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasında milletvekilleri, il, merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları yönetim kurulları ve mahalle başkanları ile ilçelerden gelen teşkilat üyeleri partilerinin milletvekili adaylarına yönelik oy kullanacak.

Bugün saat 10.00'da başlayacak olan temayül yoklaması saat 16.00'da tamamlanacak.

Türkiye genelinde 3 il hariç 78 ilde temayül yoklamaları bugün yapılacak. Ancak hafta sonuna denk gelen kongreler nedeniyle 3 ilde temayül yoklamaları sarkacak. Bu illerin başında İstanbul geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 6 Mayıs’ta AK Parti İstanbul Kongresi’nde açıklayacağı vatandaşlara yönelik mesajların yer alacağı manifesto nedeniyle temayül yoklaması Pazartesi gününe bırakıldı. Temayül yoklamasının erteleneceği bir diğer il ise Kayseri oldu. Bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı Kayseri kadın kolları kongresi nedeniyle yoklama pazar gününe ertelenirken; Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı ve yine bugün Ankara’da yapılacak kadın kolları kongresi nedeniyle ise temayül yoklaması Pazar gününe bırakıldı. Kayseri ve Ankara’da Pazar günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılırken; son il İstanbul’da ise Pazartesi günü yine 10.00 ile 16.00 saatleri arasında temayül gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber