AK Parti Yönetiminden Kars’ta Dev Çalışma!

AK Parti Yönetiminden Kars’ta Dev Çalışma!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yeni bir teşkilat çalışmasının daha startını verdiklerini açıkladı.

Lider Haber Ajansı / Turgut KAYA

Buna göre aktif yönetici, meclis üyesi ve mahalle başkanlarının da bulunduğu büyük bir ekiple bir ay boyunca on binlerce üyeyi ziyaret edecekler. Çalkın, 2023 seçimlerinin Türkiye için büyük bir önem taşıdığını kaydetti.

TÜRKİYE O ESKİ TÜRKİYE DEĞİL ARTIK

Başkan Çalkın, “Türkiye’nin dünyada ne kadar önemli bir konuma geldiğini, hak ettiği değer ve itibarı gördüğüne hep birlikte şahit oluyoruz.  Artık bunu kabul etmek gerekir ki, Türkiye o eski Türkiye değil, kendi göbeğini kendi kesebilecek güçte ve kudrettedir. Binlerce yatırım ve projenin meyvelerini toplayacağımız bir döneme gireceğiz,” ifadelerini kullandı. 

DURMADAN, YORULMADAN YOLA DEVAM

Çalkın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21 yıldır durmadan, yorulmadan çalışan bir teşkilatın mensuplarıyız. 2023 seçimlerinin Türkiye için büyük bir önem taşıdığının farkındayız. İlçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızdan oluşan teşkilat mensuplarımızla yaz, kış demeden yaptığımız çalışmalarla, genel merkezimizin planladığı program dahilinde çalışmalarımıza bir yenisini ekleyerek geçmişten bugüne kadar davamıza gönül vermiş on binlerce üyemizi ziyaret ediyoruz,” dedi.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber